HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Travis Barker με τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες

Η Kourtney Kardashian διοχέτευσε την Janet Jackson στο αφιέρωμα των γενεθλίων του σσυζύγου της Travis Barker.

«Στον σύζυγό μου, την αδερφή ψυχή μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον εραστή μου, τον μπαμπά του αγοριού μας, τα πάντα μου…», έγραψε η Kourtney Kardashian μέσω Instagram την Τρίτη.

«Σου εύχομαι τα πιο χαρούμενα γενέθλια. Κάνεις όλα μου τα όνειρα πραγματικότητα και νιώθω τόσο ευλογημένη που σε έχω δίπλα μου. Σε αγαπώ πέρα ​​από λόγια, για πάντα».Η έγκυος Kourtney Kardashian κρατείται από τον Travis Barker

Το ιδιαίτερο φωτογραφικό καρουζέλ περιελάμβανε ένα στιγμιότυπο με μια τόπλες Kardashian  να τυλίγει τα χέρια της γύρω από τον Travis Barker.

Σε ένα άλλο πλάνο, η Kourtney έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ ο Barker κρατούσε το στήθος της που θύμιζε μια φωτογράφιση εξώφυλλο του Jackson του Rolling Stone το 1993.

Η ριάλιτι σταρ ήταν απλά ντυμένη με ξεκούμπωτο μπλε τζιν, ενώ ο σύζυγός της χωρίς πουκάμισο, με τατουάζ είχε επίσης τζιν και ένα μαύρο μποξεράκι.

Τόπλες η Kourtney Kardashian που κρατιέται από τον Travis Barker

Μια άλλη πικάντικη εικόνα απαθανάτισε τον μουσικό με το χέρι του κάτω από το τζιν της μαμάς των τεσσάρων καθώς τύλιξε τα χέρια της γύρω από το λαιμό του.

Η γεμάτη με αγάπη φωτογράφιση συγκέντρωσε ανάμεικτες αντιδράσεις από θαυμαστές, συμπεριλαμβανομένου ενός που χαρακτήρισε τη δημοσίευση ως «άχρηστη».

«Σας αγαπάμε παιδιά, αλλά αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που ζητάμε», έγραψε ένας άλλος.Τόπλες η Kourtney Kardashian που κρατιέται από τον Travis Barker

Ωστόσο, άλλοι είπαν θετικά λόγια για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

«Είστε ειλικρινά ένα από τα καλύτερα ζευγάρια που έχω δει», έγραψε ένας χρήστης, προσθέτοντας, «Η αγάπη, ο πρωταθλητισμός, η εμπιστοσύνη και η φιλία που βλέπω μεταξύ σας είναι ειλικρινά τόσο όμορφη. Χρόνια πολλά Travis!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι διάσημοι έκαναν διακοπές στη Νάξο – ΦΩΤΟ

Her News

Χριστίνα Μπόμπα: “Αγκαλιάζει” τις ραγάδες της και ενθαρρύνει όλες τις μαμάδες

HerNewskl

Victoria Beckham: Καμαρώνει για τον σύζυγό της και δεν το κρύβει

HerNews ka