HerNews.gr
Social News

Έλλη Στάη: Ο λόγος που δεν κατάφερε ποτέ να κάνει ψυχοθεραπεία

Η Έλλη Στάη έχει προχωρήσει σε μια νέα “στήλη” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απαντά σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν οι ακόλουθοί της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ερώτηση στην «σιδηρά κυρία» της τηλεόρασης, αφορούσε το αν έχει κάνει ψυχοθεραπεία, με την ίδια να απαντά με περίσσεια ειλικρίνεια.

«Προσπάθησα να κάνω ψυχοθεραπεία και εγώ αλλά κατέληξα να αυτοψυχοθεραπεύομαι. Τώρα.. γιατί κατέληξα εκεί; Γιατί η σχέση ψυχοθεραπευτή και ψυχοθεραπευόμενου είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να βρεθεί η κατάλληλη σύνδεση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Αν αυτή δεν υπάρχει δεν ανοίγεται ο θεραπευόμενος», δήλωσε αρχικά η Έλλη Στάη.

Και πρόσθεσε: «Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι και εγώ δύσκολος άνθρωπος, επειδή “το’παιξα” ψυχαναλυτής στη δουλειά μου. Για να κάνεις συνεντεύξεις και συζητήσεις και ο άλλος να χαλαρώσει και να ανοιχτεί πρέπει να τον.. ανοίξεις. Ε λοιπόν επειδή εγώ το είχα αυτό, δεν βρήκα ποτε… Έκανα 3-4 προσπάθειες, δεν βρήκα κάποιον ο οποίος να μου επιβληθεί σε κάτι τέτοιο… οπότε αυτοψυχοθεραπευόμουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ed Sheeran: Θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

HerNewskl

Η Μαρία Μιχαλόπουλου μίλησε ανοιχτά για την επέμβαση στο χέρι της!

HerNewskl

Επικό: Ο Κουτσούμπας εύχεται για τα 10 χρόνια Luben – «Μη γίνετε Παπαρατσένκο… Αλλά αυτοί είστε!»

Her News