HerNews.gr
Διεθνή

“Μπείτε” μέσα στην εξαιρετικά ιδιωτική έπαυλη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, αξίας 14 εκατ. δολαρίων

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ζουν μια όχι και τόσο ήσυχη ζωή σε ένα πολυτελές μέγα αρχοντικό 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, από τότε που αποχώρησαν από τους βασιλικούς τους ρόλους το 2020.

Ενώ ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προσπάθησαν να κρατήσουν το εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας τους αρκετά ιδιωτικό – ακόμη και αν σκηνοθετήσουν το αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix “Meghan & Harry” σε άλλο σπίτι στην Καλιφόρνια – το ζευγάρι μοιράστηκε ακούσια μερικές εσωτερικές εικόνες από τα πολυτελή 9 υπνοδωμάτια και σαλόνι με 16 μπάνια όλα αυτά τα χρόνια.Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι με την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ και τον Πρίγκιπα Άρτσι.

Το σπίτι των 5.4864 τετραγωνικών μέτρων του Χάρι και της Μέγκαν – όπου μεγαλώνουν τον γιο τους, Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την κόρη τους, Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 2 ετών, αποπνέει τη βασιλική κομψότητα με ένα μείγμα από μοντέρνες πινελιές του μέσου αιώνα και βικτοριανά στοιχεία.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επιδεικνύουν το άνετο γραφείο στο οποίο και οι δύο δραστηριοποιούνται από την άνεση της υπέροχης περιουσίας τους.

Το γραφείο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Το γραφείο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν μοιράστηκε για πρώτη φορά μια κλεφτή ματιά στο γραφείο τους στο σπίτι, ενώ ανακοίνωσε την πρωτοβουλία 40×40 σε ένα διαφημιστικό βίντεο του 2021.

Ο χώρος εργασίας διαθέτει ένα πανέμορφο χειροποίητο τραπέζι φαγητού Pottery Barn από ξύλο πεύκου 1.699 δολαρίων που λειτουργεί ως γραφείο, καρέκλες από ελεφαντόδοντο, μια κουβέρτα Hermés από κασμίρ αξίας 1.800 δολαρίων και πολλά προσεκτικά φτιαγμένα βιβλία για τραπεζάκι σαλονιού.

Το δωμάτιο του WFH, το οποίο εντοπίστηκε επίσης στο ντοκιμαντέρ του Χάρι “Heart of Invictus” του Netflix, περιλαμβάνει επίσης ένα εκπληκτικό πέτρινο τζάκι, ένα υφαντό χαλί και πολύ φυσικό φως που περνά μέσα από στρογγυλές γαλλικές πόρτες.

Το φυτώριο της πριγκίπισσας Lilibet.

Απόψεις από τα πολλά υπέροχα δωμάτια του σπιτιου κοινοποιήθηκαν σε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της περιορισμένης σειράς “Meghan & Harry”.

Μια σέλφι στον καθρέφτη της Μαρκλ στην κούνια της Λίλιμπετ έδειχνε το αξιολάτρευτο παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο της κόρης της με ξύλινα δοκάρια κατά μήκος της οροφής, απαλή μοκέτα, μια οβάλ κούνια και λεπτομέρειες της φύσης ζωγραφισμένες στους τοίχους.

Η Μέγκαν Μαρκλ στο σαλόνι της.

Η Μέγκαν Μαρκλ στο σπίτι της.

Το σπίτι τους είναι επίσης γεμάτο πράσινο και μπουκέτα λουλουδιών, προσθέτοντας ποπ χρώμα και διάσταση στα κυρίως μονόχρωμα θέματά τους.

Φυσικά, το εξωτερικό της έπαυλής τους είναι το ίδιο καταπράσινο με το εσωτερικό. Το εκτεταμένο ακίνητό τους διαθέτει πισίνα, γήπεδο τένις, κήπο με τριανταφυλλιές, ελιές, ξενώνα δύο κρεβατιών και εξοχική κατοικία για παιδιά.

Ο πρίγκιπας Άρτσι παίζει έξω.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τα δύο της παιδιά.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποκτήσουμε αυτό το σπίτι», είπε η Μέγκαν Μαρκλ στο The Cut τον περασμένο Αύγουστο για την αγορά του σπιτιού, προσθέτοντας ότι είναι «θεραπευτικό» και την κάνει «να αισθάνεται ελεύθερη».

Φήμες κυκλοφόρησαν ότι το δίδυμο σχεδίαζε να μετακομίσει σε άλλο σπίτι στο Μαλιμπού. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός τους είπε ότι «δεν ισχύει ότι μετακόμισαν στο Μαλιμπού ή οπουδήποτε».

Ο Χάρι και η Μαρκλ παντρεύτηκαν το 2018 και έζησαν για λίγο στην έπαυλη του Τάιλερ Πέρι, 18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς, προτού μετακομίσουν στην τωρινή τους κατοικία.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μέγκαν Μαρκλ: Απογοητευμένη με τα οικονομικά του πρίγκιπα Χάρι όταν τον γνώρισε- Περίμενε περισσότερα

HerNews ka

Gwyneth Paltrow: Αγκαλιάζει τα “σημάδια” του χρόνου με αφορμή τα γενέθλιά της

HerNewskl

Εξερεύνηση του Διαστήματος το 2023: Τα σημαντικότερα ορόσημα για την ανθρωπότητα

HerNews ka