HerNews.gr
Μόδα

Kim Kardashian: Έγινε και πάλι ξανθιά και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στην εκδήλωση του GQ “Men of the Year”

Η Kim Kardashian έδειξε μια νέα εμφάνιση στο GQ Men of the Year Party 2023.

Η 43χρονη σταρ του ριάλιτι και επιχειρηματίας φόρεσε μακριά ξανθά μαλλιά στο κόκκινο χαλί στην ετήσια εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης (16 Νοεμβρίου) στο Bar Marmont στο Λος Άντζελες.

Η Kim είναι μία από τις τέσσερις τιμώμενες του περιοδικού φέτος και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που περιελάμβανε κάποιες πληροφορίες για τον αείμνηστο πατέρα της.

Για το κόκκινο χαλί της, η Kim φαίνεται να φόρεσε περούκα και ταίριαξε το χρώμα των μαλλιών με το σουέτ φόρεμά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η 42χρονη Kim Kardashian φόρεσε ένα πλήρες nude και λαμπερό μακιγιάζ και είχε μακριά σκούρα καφέ νύχια σε σχήμα μπαλαρίνας για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Προσέθεσε επίσης μια σειρά από δαχτυλίδια στα δάχτυλά της καθώς πόζαρε για φωτογραφίες έξω από το bash της A-List. 

Η σταρ των Kardashians βρέθηκε στο επίκεντρο χθες αφού αποκάλυψε το εξώφυλλό της για τον Άνδρα της Χρονιάς του περιοδικού. Δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της με αντρικό θέμα για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου και έγραψε στη λεζάντα: “Γεια! Είμαι ο άντρας της χρονιάς στο GQ!”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Τα βραβεία γιόρτασαν μια επιλογή ανθρώπων που πρωτοστατούν στον πολιτισμό, τη μόδα, την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό το 2023. Η Kim ανακηρύχθηκε Tycoon of the Year μετά την απίστευτη επιτυχία της κυκλοφορίας της σειράς ανδρικών ενδυμάτων της SKIMS.

Μαζί της ήταν ο ηθοποιός Jacob Elordi και ο ράπερ Travis Scott για να γίνουν σταρ του εξωφύλλου για τον εορτασμό φέτος. Ωστόσο, η Kim έχει δεχτεί έντονες επικρίσεις στο διαδίκτυο για το εξώφυλλό της – παρόλο που δεν είναι η πρώτη γυναίκα που εμφανίζεται στην ετήσια ειδική έκδοση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ωραιότερα σκουλαρίκια για τις βραδινές σας εμφανίσεις

Her News b

Τα πιο hot trends στις τσάντες για το 2023- Θα είναι παντού!

HerNews ka

Ένα κόσμημα για του Αγίου Βαλεντίνου: Το διαχρονικό δώρο!

Her News