HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian – Travis Barker: Αποκαλύφθηκε και επίσημα το όνομα του νεογέννητου παιδιού τους

Το όνομα του μωρού της Kourtney Kardashian και του Travis Barker αποκαλύφθηκε αφού το ζευγάρι βάφτισε επίσημα το παιδί «θαύμα» τους.

Το ζευγάρι, που καλωσόρισε το πρώτο του παιδί μαζί νωρίτερα αυτό το μήνα και ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου του στις 4 Νοεμβρίου, ονόμασε επίσημα το πρώτο του παιδί μαζί.

Η Kourtney εθεάθη να φτάνει στην κλινική στις 30 Οκτωβρίου, όπου πιστεύεται ότι είχε μαζί της τον Travis και την αδελφή της Kylie Jenner.  Τα νέα έρχονται αφού η Kourtney και ο Travis αντιμετώπισαν μια σοβαρή επιπλοκή τον Σεπτέμβριο , με την σταρ των Kardashians να αποκαλύπτει αργότερα ότι υποβλήθηκε σε “τρομακτική” επέμβαση στο έμβρυο για να σώσει τη ζωή του αγέννητου μωρού της.

Και τώρα, μετά από μήνες εικασιών για το πώς θα μπορούσαν να αποφασίσουν να ονομάσουν το πρώτο τους παιδί μαζί, το όνομα του μικρού τους αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης του νεογέννητου, το όνομα του γιου του ζευγαριού έχει επιβεβαιωθεί, με τις εικασίες να αποδεικνύονται αληθινές. Το πιστοποιητικό, που έλαβε το The Blast , δείχνει ότι το μικρό όνομα του παιδιού είναι Rocky, το μεσαίο του όνομα Thirteen, ακολουθούσε το επίθετο του Barker.

Το πιστοποιητικό γέννησης φαινομενικά αποκαλύπτει επίσης την πραγματική ημερομηνία γέννησης του. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό που έλαβε το outlet, λέει ότι το μωρό Rocky γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2023, στο Cedar’s Sinai Medical Center – τρεις ημέρες πριν από την ανακοίνωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dylan Sprouse – Barbara Palvin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

HerNews ka

Τζέιν Φόντα: “H Τζένιφερ Λόπεζ μου άνοιξε το φρύδι και δεν ζήτησε συγγνώμη ποτέ”

Her News

Kim Kardashian: Ανησυχεί ότι οι μελλοντικοί της σύντροφοι θα φοβηθούν τον Kanye West και ξεσπά σε κλάματα

HerNews ka