HerNews.gr
Beauty

Russian manicure: Βρήκαμε το πιο minimal manicure

Το Russian manicure έχει κερδίσει φήμη για την αποτελεσματική αφαίρεση των πετσακίων χωρίς τη χρήση νερού, δημιουργώντας τέλεια και φροντισμένα νύχια. Αυτή η τεχνική που προέρχεται από αβέβαιες πηγές, αποτελεί έναν τρόπο αναδείξεως του νυχιού με έναν ξεχωριστό και προσεγμένο τρόπο.

Russian manicure

Το συγκεκριμένο είδος μανικιούρ ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο, που συνδυάζεται με τον τροχό, για να προσφέρει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αυτό το εξάρτημα, που εφαρμόζεται στον τροχό, επιτρέπει την απαλή επεξεργασία των επιφανειών των νυχιών, βοηθώντας να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα και να διαμορφωθεί καλύτερα το επωνύχιο.

Οι πρακτικές αυτές, που εφαρμόζονται στο Russian manicure, έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητά τους μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων, όπως το TikTok.

Russian manicure: Βρήκαμε το πιο minimal manicure

To Russian manicure, αυτή η λειτουργία αντικαθίσταται από μια διαφορετική προσέγγιση. Χρησιμοποιείται μια μεταλλική άκρη που συνδέεται σε έναν τροχό νυχιών. Καταρχάς, καθαρίζεται η βάση του νυχιού, ενώ στη συνέχεια αφαιρείται η επιδερμίδα, χρησιμοποιώντας μια δεύτερη μεταλλική κεφαλή. Μετά την αφαίρεση, η βάση του νυχιού γυαλίζει και δίνει το επιθυμητό σχήμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Blake Lively: Η πιο ρομαντική απόχρωση μανικιούρ για την άνοιξη του 2023!

HerNewskl

Πως να καταλάβετε τι τύπο δέρματος έχετε και γιατί είναι σημαντικό να το γνωρίζετε

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Η απρόσμενη αλλαγή στα μαλλιά της είναι η μεγαλύτερη τάση του 2024

HerNews ka