HerNews.gr
Ελλάδα

Αντώνης Καργιώτης: Ο ανιψιός του θα πάρει το όνομά του!

Εξελίξεις έχουμε στην υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη τον οποίο έσπρωξαν από το Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάκριση ολοκληρώθηκε όμως οι συνήγοροι της οικογένειας ζητούν να προστεθούν νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Εν τω μεταξύ με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μνήμη του αδικοχαμένου Αντώνη, που συντόνισε η δημοσιογράφος του Star, Άννα Σταματιάδου.

Δυο μήνες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, ο πόνος για την οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη είναι αβάσταχτος. Ζουν με αναπάντητα γιατί: Γιατί τον έριξαν στη θάλασσα; Γιατί δεν τον βοήθησαν πετώντας του ένα σωσίβιο; Γιατί προσπάθησαν να κρύψουν τις πράξεις τους απο τους επιβάτες; Σύμφωνα με πληροφορίες του Star η ανάκριση για την υπόθεση ολοκληρώθηκε.Αντώνης Καργιώτης: Ο ανιψιός του θα πάρει το όνομά του!

Ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος παραμένουν προφυλακισμένοι όμως οι συνήγοροι της οικογένειας του άτυχου Αντώνη κατέθεσαν υπόμνημα στον εισαγγελέα με δυο αιτήματα:

  • να μεταβληθεί η κύρια κατηγορία (από ενδεχόμενο σε άμεσο δόλο β´ βαθμού) και 
  • να διευρυνθεί το κατηγορητήριο σε τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται.

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών συγκεντρώθηκαν πάνω από 2.000 ευρώ για την οικογένεια του εκλιπόντος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα χρήματα θα πάνε στη βάπτιση του ανιψιού του Αντώνη Καργιώτη που θα πάρει και το όνομά του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Στάνκογλου για το απίστευτο συμβάν με τον οδηγό ταξί: «Αφήνω την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της»

Her News

Αττική: Απέραντη λίμνη η συμβολή Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη

HerNews ka

Πανσέληνος του Οξύρρυγχου: Δύο μαγευτικά φεγγάρια θα απολαύσουμε τον Αύγουστο

Her News