HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Η makeup artist της αποκαλύπτει το μεγαλύτερο trick στο μακιγιάζ

Kendall Jenner

Είναι ενδιαφέρον να ακούμε διαφορετικές απόψεις από διάσημους make up artists. Το primer έχει γίνει σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Αναμφίβολα, βοηθά στην εφαρμογή του μακιγιάζ και στην παρατεταμένη διάρκεια του. Όμως, η φροντίδα του δέρματος παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στο πώς θα δείχνει και πώς θα κρατηθεί το μακιγιάζ.

Η Mary Phillips υπογραμμίζει τη σημασία της σωστής περιποίησης του δέρματος. Η καθημερινή φροντίδα, ο καθαρισμός, η ενυδάτωση και η προστασία του δέρματος αποτελούν τη βάση για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα. Ένα καλά ενυδατωμένο και περιποιημένο δέρμα μπορεί πράγματι να μειώσει την ανάγκη για τη χρήση primer, καθώς η επιδερμίδα είναι ήδη σε καλή κατάσταση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Kendall Jenner: Η makeup artist της αποκαλύπτει το μεγαλύτερο trick στο μακιγιάζ

Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό και η εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Ίσως οι συμβουλές της Phillips να είναι ιδανικές για κάποιους που έχουν ήδη υγιές δέρμα και δεν χρειάζονται την επιπλέον βοήθεια του primer. Πάντως, είναι πάντα σημαντικό να γίνεται φροντίδα του δέρματος για να είναι όμορφο και υγιές.

Νεότερα Άρθρα

Εύκολα tip για ζουμερά χείλη

Her News

Detox τώρα! 9 Σημαντικά βήματα καθημερινής ρουτίνας

Her News

Jennifer Lopez: Tόλμησε το hair look που “έριξε” σε λίγες ώρες το TikTok

HerNewskl