HerNews.gr
Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Γίνεται 81 ετών & σημειώνει νέο ρεκόρ ως ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ

Ο Πρόεδρος  Τζο Μπάιντεν έκλεισε τα 81 τη Δευτέρα 20/11 και παρόλο που είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα για τον γηραιότερο εν ενεργεία πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ, τα γενέθλιά-ορόσημο του, είναι απίθανο να μην τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας: αυτός και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν φιλοξενούν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις όλη την ημέρα και το έθνος συνεχίζει να θρηνεί για την απώλεια της πρώην πρώτης κυρίας Ρόζαλιν Κάρτερ.

Η Δευτέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών είναι μια μέρα γεμάτη παραδόσεις στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια 1600. Το πρωί, ο Πρόεδρος Μπάιντεν θα δώσει χάρη στην Τουρκία για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε μια τελετή στο Νότιο Χλοοτάπητα του Λευκού Οίκου.LIVE: Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δίνει χάρη στην Τουρκία στον Λευκό Οίκο

 Το απόγευμα, η πρώτη κυρία, 72 ετών, θα υποδεχθεί το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου μαζί με οικογένειες στρατιωτικών. Ξεκινώντας την εβδομάδα την Κυριακή, οι Μπάιντεν παρέθεσαν δείπνο «Φίλων» με μέλη του στρατού στο Ναυτικό Σταθμό του Νόρφολκ στη Βιρτζίνια.

Το πρώτο ζευγάρι θα αναπληρώσει τυχόν χαμένο οικογενειακό χρόνο από την Τρίτη, όταν θα ταξιδέψει στη Μασαχουσέτη για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Η ηλικία του Μπάιντεν είναι κάτι που είναι στο μυαλό ορισμένων ψηφοφόρων που οδεύουν προς τις εκλογές του 2024. Μια  δημοσκόπηση  που διεξήχθη τον Φεβρουάριο έδειξε ότι η πλειονότητα των ψηφοφόρων ανησυχεί για την ηλικία του καθώς  η εκστρατεία επανεκλογής του αυξάνεται , δεδομένου ότι θα ήταν 86 ετών στο τέλος μιας πιθανής δεύτερης θητείας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παρευρίσκεται στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου στο Washington Hilton στην Ουάσιγκτον, DC, 29 Απριλίου 2023.

Νεότερα Άρθρα

Ναόμι Κάμπελ: Ψάχνει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει για την ζωή της

HerNews ka

Φρανσουά Ολάντ: Ντύθηκε πρώτη φορά γαμπρός στα 67 του χρόνια – Παντρεύτηκε την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ

Her News

Τζέρεμι Ρένερ: Με photoshop αφαιρέθηκαν οι τραυματισμοί για τη νέα αφίσα της σειράς

HerNews ka