HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη για τα νούμερα τηλεθέασης: «Θέλω να επιστρέψω στον σταθμό μου, την ευκαιρία που μου έδωσε»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις δυσκολίες στη ζωή της, την τηλεόραση και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα της και για την βραδινή εκπομπή που κάνει.

«Πάντα όταν χτίζεις μία τηλεοπτική εκπομπή, την χτίζεις από την αρχή. Η βραδινή εκπομπή ήταν ένα όνειρό μου. Ο αγώνας στην τηλεόραση είναι καθημερινός. Οι τηλεθεατές δεν μας κρίνουν μόνο από τα νούμερα. Παρακολουθώ τα νούμερα και με αγχώνουν. Θέλω να επιστρέψω στον σταθμό μου, την ευκαιρία που μου έδωσε. Από το 1992 που είμαι στην τηλεόραση έχω πέσει σε μπουνάτσες, φουρτούνες και στραπάτσα», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Πως κρίνει τον εαυτό της;

«Τις εκπομπές μου και τις βλέπω και τις κρίνω. Είμαι κάλος κριτής του εαυτού μου, με μαλώνω συχνά. Είναι νωρίς να κάνουμε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Έχω υπάρξει σε εκπομπές που ξεκίνησαν με 0 και 2% και τερμάτισαν δεύτερες», τόνισε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα, συγκεκριμένα Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, την έχει στηρίξει επαγγελματικά.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει κρίνει πολύ και μου έχει εκφράσει ενστάσεις για την εκπομπή. Δέχομαι την κριτική. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή. Με ενοχλεί η αυτοαναφορικότητα στην τηλεόραση», υπογράμμισε.

«Εννοείται ότι έχω κάνει λάθη και τα βλέπω με αγάπη. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που θαυμάζω. Μου αρέσει με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι να μοιραζόμαστε αλήθειες», σχολίασε κλείνοντας η Ζήνα Κουτσελίνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: «Δυστυχώς για κάποιους η απόγνωση φαίνεται – Ξεκαθάρισα στην Ελένη Χατζίδου ότι δε θα την αντικαταστήσω στο πρωινό»

Her News b

Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζόρτζια Σιακαβάρα: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

HerNews ka

«Σπίτι με το MEGA»: Ο Γιώργος Αλκαίος επιστρέφει!

Her News