HerNews.gr
Μόδα

Khloé Kardashian: Μπαίνει στο πνεύμα των εορτών με glam εμφάνιση εμπνευσμένη από το «Barbiecore»

Khloe Kardashian

Η Khloé Kardashian έκανε μια εμφάνιση Barbiecore για να ξεκινήσει την εορταστική περίοδο την περασμένη εβδομάδα, φορώντας ένα παστέλ ροζ παντελόνι και ένα ασημί κρυστάλλινο bralette καθώς παρευρέθηκε στην εκδήλωση 5 Deals Before Black Friday της Rakuten στο Hotel Bel Air στο Λος Άντζελες.

Η σταρ των “Kardashians” φορούσε ένα σακάκι από το The Attico που αρχικά πωλούνταν προς 5.340 δολάρια μαζί με ασορτί παντελόνι ( 2.403 δολάρια) με τις ίδιες ασημένιες ρίγες με παγιέτες με το σακάκι.

Κράτησε το μπλέιζερ ανοιχτό για να δείξει το καλυμμένο με κρύσταλλο bralette, συνδύασε την εμφάνιση με μυτερές nude γόβες και ένα λεπτό μενταγιόν με διαμάντια.Khloé Kardashian

Η Kardashian έιχε τα ξανθά της μαλλιά με λυτούς κυματισμούς στο πάρτι και ένα σκούρο κόκκινο μανικιούρ έτοιμο για τα Χριστούγεννα καθώς πόζαρε μπροστά σε από ένα τζάκι.

Η ιδρυτής της Good American μοιράστηκε μερικές από τις σημερινές της επιλογές για τη σεζόν στην εκδήλωση, η οποία περιείχε άφθονο εορταστικό ντεκόρ.

«Μου αρέσουν τα πάντα σχετικά με τις γιορτές, από το να περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου μέχρι να επιλέγω προσεκτικά δώρα για όσους αγαπώ», είπε σε ένα δελτίο τύπου, προσθέτοντας ότι «είναι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με τη Rakuten για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε δώρα για όλους».

Khloe Kardashian

Το κρυστάλλινο bralette της δεν είναι το μόνο αστραφτερό στιλ που η Kardashian έχει επιλέξει τις τελευταίες μέρες. Φόρεσε ένα μεταλλικό ασημί παντελόνι για να παρακολουθήσει μια συναυλία της Beyoncé με την οικογένειά της τον Σεπτέμβριο.

Φόρεσε επίσης ένα αστραφτερό φόρεμα ενώ πόζαρε με τον Άγιο Βασίλη και την κόρη της True το 2021, με την 3χρονη τότε να συντονίζεται με τη μαμά της με ένα ασημί φόρεμα Dolce & Gabbana με παγιέτες για την περίσταση.

Η Khloe Kardashian και ο True Thompson.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Karl Legerfeld: Συνεργάζεται με τη Disney για την 70η επέτειο του “Donald Duck”

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Οι γόβες που ταιριάζουν με κάθε χριστουγεννιάτικο outfit

HerNewskl

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεστε πιο ψηλή και λεπτή

Her News b