HerNews.gr
Beauty

Αυτά είναι τα σχήματα στα φρύδια που πρωταγωνιστήσουν το 2024

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

Τα φρύδια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του προσώπου μας! Ακόμη κι αν επιλέξουμε να βγούμε έξω χωρίς μεικ απ, το σχήμα και το στιλ των φρυδιών μας μπορούν να μεταμορφώσουν το πρόσωπό μας και να δώσουν ένταση που καμία σκιά και μάσκαρα δεν καταφέρνει να προσδώσει.

Η φετινή χρονιά μας σύστησε νέα trends στην περιποίηση και τον σχηματισμό των φρυδιών, όμως επανέφερε και παλαιότερες τάσεις που είχαμε για χρόνια ξεχάσει. Αν ψάχνεις κι εσύ μια αλλαγή που θα ανανεώσει την εικόνα και θα τονίσει ακόμη περισσότερο το βλέμμα και τα μάτια σου, τότε σίγουρα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω σχήματα φρυδιών και ίσως βρεις αυτό που θα σε συντροφεύσει το φετινό φθινόπωρο!

#1 Feathery

Έντονα και ‘καλοχτενισμένα’. Αυτό το στιλ στα φρύδια έχει αποκτήσει φανατικό κοινό τα ταλευταία χρόνια και είναι σίγουρα μια επιλογή που δεν περνά απαρατήρητη! Οι ενημερωμένες beauty bloggers προτείνουν συνεχώς αυτό το trend και αν θέλεις κι εσύ να το δοκιμάσεις το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα βουρτσάκι για φρύδια και ένα προϊόν που θα τα κρατήσει στην θέση τους για όσες ώρες χρειαστεί. Ένα ειδικό τζελ θα σου δώσει το ιδανικό αποτέλεσμα και θα απογειώσει την εικόνα σου.

#2 Φρύδια με τόξο

Η γωνία στα φρύδια είναι κλασική και αγαπημένη επιλογή. Το τόξο τονίζει τα μάτια και αναδεικνύει το μακιγιάζ τους, καθώς αφήνει αρκετό χώρο στις σκιές και τις βλεφαρίδες χωρίς να τα καλύπτει. Έτσι, τα φρύδια αποκτούν αυστηρότητα και ταυτόχρονα είναι chic και έντονα χωρίς υπερβολές. Ανάδειξε εύκολα την δυναμική σου πλευρά, χάρη σε αυτό το σχήμα φρυδιών!

φρύδια-τόξο-vasal

 

Λεπτά φρύδια

Να και κάτι που δεν περιμέναμε να ξαναδούμε σύντομα! Κι όμως αυτή η τάση που θυμίζει περασμένες δεκαετίες επέστρεψε δυναμικά και αναδείχθηκε στα μεγαλύτερα fashion shows του κόσμου. Η μόδα και οι τάσεις ανακυκλώνονται συνεχώς, οπότε γιατί να μην το δοκιμάσουμε;

angelina-jolie-frydia-vasal

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lily James: Το μονόχρωμο beauty look που μαγνήτισε τα βλέμματα στα Emmys!

HerNewskl

Γαλλικό στυλ: 5 manicures που επιλέγουν οι Γαλλίδες φέτος καλοκαίρι

HerNewskl

Το ευεργετικό βούτυρο κακάο για το δέρμα

Her News