HerNews.gr
Beauty

Vanessa Kirby: Έκανε το πιο glam μακιγιάζ λίγο πριν τις γιορτές

Vanessa Kirby

Η Vanessa Kirby πρωταγωνιστεί δίπλα στον Joaquin Phoenix στην νέα ταινία “Napoleon” και είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητιούνται πολύ τώρα. Είναι εξαιρετικά γοητευτική παρουσία στο χώρο και στις πρόσφατες εμφανίσεις της εντυπωσιάζει με τα διακριτικά beauty looks που υιοθετεί.

Vanessa Kirby

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά looks που προτείνει είναι το nude glam, ένα στυλ που εκπροσωπεί την κομψότητα. Έχει εμπνευστεί τόσο για βραδινές εξόδους όσο και για τις γιορτινές εμφανίσεις.

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της στο Λονδίνο, η Kirby εντυπωσίασε φορώντας μια κόκκινη δημιουργία της Vivienne Westwood. Ο hairstylist Adir Abergel και η make-up artist Jo Baker την συνόδευαν. Το look της επιβεβαιώνει την κομψότητα: minimal αλογοουρά με έναν ξεχωριστό τρόπο στη φράντζα και nude glam μακιγιάζ, μια επιλογή που δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Η Baker χρησιμοποίησε χρυσή σκιά στα μάτια, μαλακό bronzer blush στα ζυγωματικά και απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη με λαμπερό φινίρισμα. Η επιδερμίδα της ηθοποιού ήταν βελούδινη και ματ, ενώ τα φρύδια της είχαν φυσική εμφάνιση και ήταν όμορφα διαμορφωμένα. Μια εξαιρετικά απλή και άκρως εντυπωσιακή επιλογή.

Vanessa Kirby

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μαύρισμα: Δείτε πώς θα διαρκέσει περισσότερο

Her News

Beyoncé: Μας δείχνει για πρώτη φορά τα φυσικά της μαλλιά

HerNews ka

Ariana Grande: Υιοθέτησε την πιο girly εκδοχή του glazed donut!

HerNewskl