HerNews.gr
Ελλάδα

Βάρκιζα: Θανατηφόρο τροχαίο με δυο κοπέλες 18 και 19 ετών νεκρές – Δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 27ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Σουνίου τα ξημερώματα της Πέμπτης 23/11, με δυο γυναίκες να χάνουν τη ζωή τους και άλλους τρεις τραυματίες.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής ενεπλάκησαν δύο ΙΧ τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, καθώς κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα από τα δύο αυτοκίνητα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Και στα δυο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν κανείς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας

Στο σημείο που έγινε η σύγκρουση έσπευσε η πυροσβεστική που απεγκλώβισε από το ένα από τα ΙΧ δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους και δύο άνδρες τραυματίες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε άλλος ένας άνδρας που επίσης τραυματίστηκε αλλά δεν χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από πυροσβέστες.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η μια από τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους ήταν 18 ετών η οποία ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, ενώ η δεύτερη γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν 19 ετών και οδηγός του αυτοκινήτου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πολικές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις

Her News b

Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Η ώρα των απολογιών για τους 12 κατηγορούμενους

Her News

Οπαδική βία: Χωρίς οπαδούς οι αγώνες της Super League μέχρι 12 Φεβρουαρίου

HerNews ka