HerNews.gr
Μόδα

LANCASTER: Η πιο must συλλογή για φέτος το καλοκαίρι!

Η LANCASTER μοιράζεται το πάθος της για το δέρμα και η συλλογή της για φέτος το καλοκαίρι γίνεται ανάρπαστη! Υπέροχα χρώματα, σικάτα σχέδια, σύγχρονη ματιά!
Η LANCASTER δημιουργεί τα προϊόντα της μέσα από την ποιότητα των δερμάτων της, που επιλέγονται με εξαιρετική προσοχή και με αυστηρή συμμόρφωση με τις γαλλικές παραδόσεις κατασκευής.

Τα υπέροχα κομμάτια της συλλογής θα βρεις στο IDIL!

Τα προϊόντα LANCASTER σαγηνεύουν με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά τους, με σχέδιο εμπνευσμένο από το πνεύμα της εποχής. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την καινοτομία, η Lancaster σαγηνεύει με την αναζήτησή του για ποικιλία.

Η συνεχής ανανέωση της συλλογής LANCASTER κατακτά τις fashionistas σε όλο τον κόσμο, με  μια μεγάλη γκάμα ειδών προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις επιθυμίες των σημερινών ανδρών και γυναικών: τσάντες πόλης, βραδινές τσάντες, ταξιδιωτικά είδη και ασορτί μικρά δερμάτινα είδη και άλλα αξεσουάρ.

Αυτή είναι η νέα συλλογή της LANCASTER !

Μια απόδειξη δημιουργικότητας για εμφανίσεις απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Απλά, επειδή κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει την προσωπικότητα σας!

www.idil.gr

Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ροζ: Μην το αγαπάς μόνο, φόρα το!

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Κόβει» την ανάσα με λεοπάρ μαγιό σε νέα φωτογράφιση

HerNews ka

Βασίλισσα Λετίσια: Το ιδανικό παλτό για κάθε οffice look!

HerNewskl