HerNews.gr
Beauty

Σκασμένα χέρια τον χειμώνα; Δείτε πως να το αντιμετωπίσετε

Η φροντίδα των χεριών το χειμώνα είναι ουσιώδης για να διατηρήσουμε την υγεία του δέρματός μας. Κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών, το δέρμα μας εκτίθεται σε αντίξοες συνθήκες που μπορούν να οδηγήσουν σε σκασμένα και ξηρά χέρια.

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, καλό είναι να υιοθετήσετε μια σειρά από συνήθειες. Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα πλούσια σε βιταμίνη Ε και αλόη, καθώς αυτά τα συστατικά βοηθούν στην επανόρθωση του δέρματος. Εφαρμόστε την κρέμα τακτικά, ιδιαίτερα μετά από κάθε πλύσιμο των χεριών.

Για πρόσθετη προστασία, φορέστε γάντια κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών. Τα γάντια προστατεύουν τα χέρια από το κρύο και τον άνεμο, εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας. Επιλέξτε γάντια από μαλακά υλικά, όπως μαλλί ή βαμβάκι, για να μειώσετε τον κίνδυνο ερεθισμών.

Αποφύγετε το υπερβολικό πλύσιμο των χεριών, καθώς οι συχνοί καθαρισμοί μπορούν να αφαιρέσουν τα φυσικά έλαια του δέρματος. Επιλέξτε ήπια καθαριστικά χεριών και πάντα στεγνώνετε καλά τα χέρια σας μετά το πλύσιμο.

Τέλος, διατηρήστε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο πίνοντας αρκετό νερό και τρώγοντας τρόφιμα πλούσια σε νερό, όπως φρούτα και λαχανικά. Με αυτές τις απλές συνήθειες, μπορείτε να διατηρήσετε τα χέρια σας απαλά και υγιή όλο το χειμώνα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο chic αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

HerNewskl

Άργιλος: Πως μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις στην επιδερμίδα σου;

Her News b

Ελένη Μενεγάκη: Το boho hair look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

HerNewskl