HerNews.gr
Beauty

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο chic αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

MAD VMA 2023: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε την πιο all time classic εμφάνιση της βραδιάς

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με μια εκπληκτική αλλαγή στο χτένισμά της λίγο πριν τις γιορτές, έδωσε έναν εντελώς νέο αέρα στην εμφάνιση της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο chic αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίστηκε με ένα κούρεμα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Έτσι, θέλησε να αφήσει θαυμαστές και followers άφωνους με αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός, μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισε να αποχωριστεί τις μακριές επεκτάσεις στα μαλλιά της. Με ποιον τρόπο;  Υιοθέτησε ένα κοντό καρέ που έφτανε στο ύψος του πηγουνιού της. Αν και τα μακριά μαλλιά ήταν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εδώ και χρόνια… Η επιλογή αυτή να επιστρέψει σε ένα πιο κοντό κούρεμα φάνηκε αρκετά ανανεωτική και φρέσκια.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έκανε την πιο chic αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

Στο video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη αναφέρθηκε στην απόφασή της λέγοντας:

“Έβγαλα τα extensions παιδιά, έχω να σας πω. Ενώ θα τα ξαναέβαζα, κάπως μ’ αρέσει (αυτό το μήκος). Τι λέτε; Εγώ λέω να τα αφήσω”. Η εξαιρετική αυτή αλλαγή στο στιλ της, δείχνει πόσο τολμηρή είναι η καλλιτέχνις και πώς αυτή η μεταμόρφωση της ταιριάζει άψογα.

Το κοντό καρέ είναι ένα στιλ που συνδυάζει την πρακτικότητα με την αύρα του ατημέλητου αποτελέσματος στα μαλλιά, γι’ αυτό και αποτελεί μια από τις μεγάλες τάσεις στα κουρέματα, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Συνεπώς, η  εμφάνιση της Πηνελόπης με αυτό το νέο κούρεμα δείχνει πως είναι έτοιμη για μια αλλαγή. Tέλος, αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως υιοθετεί με άνεση αυτό το μοντέρνο και δροσερό στυλ.

Νεότερα Άρθρα

4 ιδανικές τροφές για υγιή μαλλιά και επιδερμίδα

Her News

Espresso nails: H τάση που θα λατρέψουν οι καστανές επιδερμίδες!

HerNewskl

Rihanna: Το εμβληματικό hair cut “umbrella” θα γίνει η επόμενη τάση!

HerNewskl