HerNews.gr
DECORNEWS

Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια δεν είναι μόνο για τις πόρτες – 3 άλλα μέρη που μπορούν να διακοσμηθούν

Ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι είναι μέρος της εορταστικής διακόσμησης των περισσότερων ανθρώπων, αλλά έχουμε κολλήσει στο δρόμο μας και έχουμε γίνει λιγότερο εφευρετικοί με τα χρόνια. Το όμορφο στεφάνι μας κολλάει στην μπροστινή πόρτα και αυτό είναι, αλλά – όπως επισημαίνουν οι σχεδιαστές – έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες. 

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι μια μαγική εποχή γεμάτη παραδόσεις, αλλά θα πρέπει επίσης να είναι μια στιγμή για πειραματισμούς και δοκιμή νέων τάσεων. 

Αν και θα μπορούσαμε να τολμήσουμε να δοκιμάσουμε έναν νέο συνδυασμό χρωμάτων, τα βασικά στοιχεία τείνουν να παραμένουν τα ίδια – το δέντρο εκεί, τα φώτα εδώ και – φυσικά – το στεφάνι στην πόρτα. Ωστόσο, οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων χρησιμοποιούν αυτό το τελευταίο κομμάτι της παραδοσιακής διακόσμησης με διαφορετικούς τρόπους φέτος και η εύκολη εναλλαγή είναι ο απλούστερος τρόπος για να ενημερώσετε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ενός σπιτιού που είναι τόσο εορταστικό όσο και μοντέρνο. 

1. Παράθυρα

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι που κρέμεται σε ένα παράθυρο

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε χριστουγεννιάτικα στεφάνια να κρέμονται στις πόρτες στη γειτονιά, αλλά ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα; Το γιορτινό φύλλωμα είναι ο τέλειος τρόπος για να στολίσετε το σπίτι σας την περίοδο των Χριστουγέννων και οι μοντέρνες ποικιλίες με λαμπερά φώτα μπορούν πραγματικά να φωτίσουν το σπίτι σας. Η τοποθέτηση στεφάνων στα παράθυρά σας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε ειδικά την εξωτερική σας χριστουγεννιάτικη εμφάνιση και είναι μια εμφάνιση που λατρεύουν οι σχεδιαστές. 

2. Στο τζάκι

εσωτερικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι πάνω από ένα τζάκι

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ένα στεφάνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα στο σπίτι για διακόσμηση. Μας αρέσει το πώς τα διαφορετικά στεφάνια αναδίδουν διαφορετικές δονήσεις και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαινέσουν το προσωπικό σας στυλ, είτε είναι μινιμαλιστικό είτε εκλεκτικό .Τα μικρότερα στεφάνια που τοποθετούνται στην κορυφή του τζακιού καθοδηγούνται από απαλά φώτα ή μεταλλικά ίχνη, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Αυτή η ιδέα για το ντεκόρ τζακιού συμπληρώνει τέλεια το δέντρο ή τη γιρλάντα σας. 

Τα διαφορετικά μεγέθη μπορούν επίσης να δημιουργήσουν διαφορετικές εμφανίσεις. Ένα μεγάλο στεφάνι πάνω από το τζάκι δίνει μια πινελιά, ενώ μια συλλογή από μικρότερα στεφάνια έχει μια πιο διακριτική εμφάνιση. 

3. Σε τραπέζια

Ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι με ένα στεφάνι γύρω από ένα κερί

Ένα κλασικό στεφάνι έχει επίσης θέση στο τραπέζι. Συχνά παραβλέπεται, αλλά μπορεί να προσθέσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Με αυτό το στυλ είναι απαραίτητο να αποφύγετε να κάνετε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι έχετε ξεχάσει να βγάλετε το στεφάνι σας από το τραπέζι και να το κρεμάσετε. Ένα αληθινό ​​ή ψεύτικο στεφάνι μπορεί να είναι ο τέλειος τρόπος για να κεντράρετε το τραπέζι σας. Για να μην φαίνεται σαν ένα άστοχο κομμάτι διακόσμησης πόρτας, χρωματίστε το με μερικά κεριά και άλλα διακοσμητικά κομμάτια που μιλούν για τη φυσική αισθητική

Αν ψάχνετε περισσότερους τρόπους για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των εορτών σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια που ήδη έχετε, με διαφορετικούς τρόπους. Θα εκπλαγείτε με τη μεγάλη διαφορά που μπορεί να κάνει.

Το viral hack διακόσμησης ντουλαπιών που θα κάνει την κουζίνα σας να μοιάζει με χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρεβατοκάμαρα: Οδηγός φωτισμού για το υπνοδωμάτιο

Her News

Το παραδοσιακό στυλ στην ελληνική κουζίνα το 1920+

Her News

Χαλί στο σπίτι: Πώς θα εξαφανίσετε τους 3 πιο δύσκολους λεκέδες

Her News