HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: Κάνει βουτιά στη θάλασσα με εξώπλατο φόρεμα

Η Kylie Jenner δεν χρειάζεται μαγιό για να πάει για βουτιά. Την Τρίτη, η μεγιστάνας της ομορφιάς μοιράστηκε περισσότερα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στους νήσους Τέρκς και Κάικος με την οικογένειά της, αφήνοντας χρόνο για μια φωτογράφιση στην παραλία που περιελάμβανε μια “στολή” που δεν προοριζόταν για κολύμπι.

Στις φωτογραφίες, η Kylie Jenner φόρεσε ένα μπεζ εξώπλατο φόρεμα και βυθίστηκε στο νερό μέχρι τους μηρούς της. Ολοκλήρωσε το look με ένα έντονο ρουζ σε πορτοκαλί απόχρωση και ένα ροζ κραγιόν, έπιασε τα μαλλιά της πίσω και για αξεσουάρ έβαλε μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια.

Kylie Jenner

Kylie JennerΣτη λεζάντα του καρουζέλ των εικόνων έβαλε μια σειρά από emoji σελήνης, αναφερόμενη στην ολική έκλειψη ηλίου της 8ης Απριλίου.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ακριβώς πόσο κοστίζει το εντυπωσιακό σχέδιο – ή αν το ύφασμα μπορεί να αντέξει την άμμο και τη θάλασσα – η Jenner δεν είναι άγνωστη στην εντυπωσιακή εμφάνιση της παραλίας.

Προηγουμένως δημοσίευσε φωτογραφίες με το ίδιο στυλ φορώντας ένα μακρυμάνικο φόρεμα με παγιέτες Galvan London (1.725 δολαρίων).

Η ριάλιτι σταρ έδειξε επίσης τις καμπύλες της με μια σειρά από μπικίνι, συμπεριλαμβανομένου ενός vintage δύο κομματιών με στρας Chanel αξίας 9.950 δολαρίων και ενός νεανικού πορτοκαλί μπικίνι, το οποίο στρώσε με στοίβες από ακριβά διαμάντια και χρυσά βραχιόλια.Kylie JennerΕν τω μεταξύ, η ιδρυτής του Sprinter είχε κάποιο ανταγωνισμό από τις αδερφές της Kourtney, Kim και Khloé Kardashian, οι οποίες καμάρωναν το καλοκαιρινό τους σώμα με διάφορα μαγιό.

Η Kim και η Khloé είχαν μάλιστα μια στιγμή matchy-matchy, καθώς η πρώτη φόρεσε ένα μπικίνι από δέρμα φιδιού Skims και η δεύτερη ένα ολόσωμο στυλ. Η Kourtney κορόιδεψε επίσης το περίφημο χαμένο διαμαντένιο σκουλαρίκι της Kim.

Kylie Jenner: Ποζάρει με μπικίνι από Chanel που κοστίζει όσο…ένα αυτοκίνητο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Balletcore: H νέα τάση που μας θυμίζει…Carrie Bradshaw!

HerNewskl

Δείτε 5 εύκολους, εγκεκριμένους από το TikTok τρόπους για να αναβαθμίσετε την εμφάνισή σας

HerNews ka

Lily Colllins: Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της στο Academy Museum Gala 2022

HerNewskl