HerNews.gr
Μόδα

Meghan Markle: Το κομψό look της που θυμίζει το latte trend

Αυτό το καλοκαίρι, η τάση του μακιγιάζ latte έχει κατακλύσει το TikTok. Από τότε, icons όπως η Meghan Markle και η Hailey Bieber έχουμε δει να αγκαλιάζουν αυτό το κομψό beauty look. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ περιλαμβάνει στρώσεις αποχρώσεων του καφέ για ένα εκλεπτυσμένο, καστανόξανθο look. Φαίνεται όμως ότι η Meghan Markle έχει επίσης υιοθετήσει μια παρόμοια προσέγγιση στο να συνδυάζει αυτές τις αποχρώσεις στον τομέα της μόδας κι όχι μόνο του μακιγιάζ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex μοιράστηκαν ένα βίντεο που ανακοινώνει το Responsible Technology Youth Power Fund. Αυτή η πρωτοβουλία αναδεικνύει 26 εξαιρετικά νέα άτομα, αλλά κι οργανισμούς για τις καινοτόμες προσπάθειές τους με στόχο την αναμόρφωση του μέλλοντος στην τεχνολογία. Το βίντεο βρίσκει το ζευγάρι να συνομιλεί με ταλαντούχα άτομα, ακούγοντας τις ιδέες τους για το πώς να κάνουν την τεχνολογία ασφαλή για τις μελλοντικές γενιές.

Το latte look της Meghan

Όσο για τη μόδα; Η Meghan ήταν ντυμένη με ένα καφέ σύνολο, απόλυτα σύμφωνο με τη δημοφιλή τάση του latte. Φόρεσε ένα σετ δύο τεμαχίων, αποτελούμενο από τοπ τουνικ λαιμόκοψη κι ασορτί παντελόνι. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας φαινόταν τολμηρός με ένα λευκό πουκάμισο με κουμπιά σε συνδυασμό με παντελόνι chino σε κάμελ απόχρωση.

Το ντύσιμο σε τόνους του καφέ είναι εδώ και πολύ καιρό μια δημοφιλής επιλογή για την αναβάθμιση ενός outfit. Για να πετύχετε μια άνετη εμφάνιση, σκεφτείτε να επιλέξετε ένα σετ μαλακής πλέξης, παρόμοιο με αυτό της Meghan. Είναι ένα outfit που συνδυάζει τη φινέτσα με την πρακτικότητα. Η εμφάνιση σίγουρα θα προκαλέσει μια αίσθηση κομψότητας!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nose piercing: Η διαδικασία και τι να προσέξετε

Her News

Hailey Bieber: Το leather look που επέλεξε να φορέσει στο ραντεβού της με τον Justin

HerNews ka

Maxi Φούστα: Πως θα απογειώσεις το απόλυτο trend του καλοκαιριού;

Her News b