HerNews.gr
Beauty

Kylie Jenner: Μας έδωσε τις πιο κομψές προτάσεις hairstyle για τα Χριστούγεννα

Η Kylie Jenner παραμένει πιστή στο μακρύ μαλλί της και τη σκούρα καστανή απόχρωση που έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό.

Παράλληλα, ωστόσο, μέσα από επαγγελματικές της φωτογραφήσεις, παρουσιάζει εντυπωσιακά χτενίσματα που μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Φυσικά, η διάσημη influencer- επιχειρηματίας μας κάνει να θέλουμε αμέσως κιόλας να αντιγράψουμε το στυλ της.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της, η Kylie Jenner εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό french bob, αλλά και ένα wet pixie cut. Το bob την παραστάθηκε στη διαφήμιση για το νέο μολύβι χειλιών της δικής της σειράς μακιγιάζ. Η εικόνα της έδωσε τον αέρα μιας Γαλλίδας και η πηγή έμπνευσής της ενδέχεται να έχει ρίξει αρκετό φως στο συγκεκριμένο χτένισμα.

Kylie Jenner: Μας έδωσε τις πιο κομψές προτάσεις hairstyle για τα Χριστούγεννα

Kylie Jenner

Το δεύτερο look της ακολούθησε επίσης μια ρετρό αισθητική, αυτή τη φορά για την προώθηση της νέας της σειράς ρούχων, khy. Τα μαλλιά της ήταν wet, με αυστηρή χωρίστρα στην άκρη και vintage κυματισμούς, δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση που απλά μαγνήτισε τα βλέμματα.

Kylie Jenner

Η επιλογή της Kylie να δοκιμάσει διαφορετικά και μοναδικά χτενίσματα αντικατοπτρίζει τη δυνατότητα της να προσαρμόζεται σε διαφορετικά στυλ και εικόνες. Η iconic προσέγγιση της στο μαλλί της δείχνει την αποφασιστικότητά της να παραμένει κορυφαία στον χώρο της μόδας και φυσικά της ομορφιάς.

Η Kylie Jenner είναι πολυπράγμων επιχειρηματίας με σημαντική παρουσία στον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ. Από τα νεανικά της χρόνια, έγινε ευρέως γνωστή ως μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner, ωστόσο, ανέδειξε τον εαυτό της σε ξεχωριστή προσωπικότητα στον κόσμο της μόδας με τη δημιουργία της εταιρίας καλλυντικών Kylie Cosmetics.

Μέσα από τα social media, όπου είναι αρκετά ενεργή,  έχει από τους περισσότερους ακόλουθους σε παγκόσμιο επίπεδο προβάλλει την καθημερινή της ζωή, συνήθως με έντονη έμφαση στο μακιγιάζ, τα νύχια και τη μόδα.

Παράλληλα με την καριέρα της ως επιχειρηματίας, η Jenner έχει παρακολουθήσει την τάση της ωρίμανσης και αλλάξει το στυλ της, από τα μακριά μαλλιά μέχρι τα σύγχρονα και μοντέρνα hair looks που επέλεξε για τις διάφορες προώθησης των προϊόντων της. Η ενέργειά της στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς την καθιέρωσε ως πηγή έμπνευσης για πολλούς νέους που ακολουθούν την καριέρα της και τις τάσεις που δημιουργεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βlonde hair: 5 τρόποι για να τα επαναφέρεις μετά από την τεχνική του ντεκαπάζ!

HerNewskl

Beauty: Οι τάσεις που επικράτησαν το 2023 και θα μας μείνουν αξέχαστες

HerNewskl

Αντηλιακό: Ποιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε SPF 30 ή 50;

Her News