HerNews.gr
Ταξίδια

Περιηγηθείτε στις σουίτες ξενοδοχείων με κόστος έως και 60.000 δολάρια τη βραδιά στο Miami Beach

Οι κορυφαίοι συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο, οι βασιλιάδες του Χόλιγουντ και οι δισεκατομμυριούχοι κατεβαίνουν στην παραλιακή πόλη της Φλόριντα για τον ετήσιο εορτασμό της Εβδομάδας Τέχνης.

Ανάμεσα στις μέρες τους που ψωνίζουν για ακριβά έργα τέχνης και τα βράδια τους που κάνουν πάρτι στα πιο αριστοκρατικά σουαρέ, οι επισκέπτες ξεκουράζονται και χαλαρώνουν σε μερικά από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία που έχει να προσφέρει το Μαϊάμι.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις πιο φαντασμαγορικές σουίτες που κοστίζουν έως και 60.000 δολάρια τη βραδιά, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

1. Ξενοδοχείο South Beach: 60.000 δολάρια τη βραδιά

The 1 Hotel Sky Ρετιρέ.

The 1 Hotel Sky Ρετιρέ.Η πολυτελής σουίτα Sky Penthouse του 1 Hotel South Beach κοστίζει 60.000 δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια του Art Basel Miami.

Η σουίτα, μέρος της συλλογής Retreat του ξενοδοχείου, είναι διώροφη με τέσσερα υπνοδωμάτια, τεσσεράμισι μπάνια, έναν εκτεταμένο χώρο καθιστικού, κουζίνα, τραπεζαρία, τραπέζι μπιλιάρδου, κρησφύγετο και βεράντα στον τελευταίο όροφο με μαγευτική θέα στον ωκεανό.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στη σουίτα απολαμβάνουν πολλά προνόμια, όπως δωρεάν μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, προσωπικός γκουρού που θα σας βοηθήσει στο check-in, check-in νωρίς, check-out αργά και υπηρεσίες συσκευασίας.

W Hotel South Beach: 27.000 δολάρια+ τη βραδιά

W ρετιρέ South Beach.

Η διαμονή σε μια σουίτα ρετιρέ στο W South Beach θα σας κοστίσει περισσότερα από 27.000 δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης.

Οι πολυτελείς σουίτες ανακαινίστηκαν το 2020 ως μέρος της ανακαίνισης του ξενοδοχείου 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

W ρετιρέ South Beach.

Οι επισκέπτες του ρετιρέ θα απολαύσουν προνόμια, όπως δωρεάν μεταφορά με αυτοκίνητο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους, 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, πρόσβαση στο Bass Museum, εισιτήρια VIP για την έκθεση τέχνης Art Basel Miami και είσοδο σε οποιαδήποτε από τις συναρπαστικές εκδηλώσεις συνεργασίας του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης.

The Four Seasons στο The Surf Club: 26.000 δολάρια τη βραδιά

Η σουίτα Marybelle Penthouse στο The Four Seasons στο Surf Club

Ένας τυχερός επισκέπτης μπορεί να μείνει στο The Four Seasons στη σουίτα Marybelle Penthouse του The Surf Club με 26.000 δολάρια τη βραδιά.

Τα προνόμια περιλαμβάνουν παροχές καλωσορίσματος σύμφωνα με το προφίλ του επισκέπτη ή ειδικά αιτήματα, μια πιατέλα σαμπάνιας καλωσορίσματος και φρούτα κατά την άφιξη και μια δωρεάν καμπάνα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η σουίτα Marybelle Penthouse στο The Four Seasons στο Surf Club

Η σουίτα Marybelle Penthouse στο The Four Seasons στο Surf Club

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την επιλογή να μείνουν στη σουίτα τεσσάρων υπνοδωματίων του Oceanfront με 25.000 δολάρια τη βραδιά. Όσοι μένουν στη διώροφη σουίτα  θα απολαύσουν μια εκπληκτική υπερσύγχρονη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και προσαρμόσιμα κλινοσκεπάσματα και μπορούν να απολαύσουν φαγητό και ποτά, όπως το βραβευμένο Champagne Bar και το βραβευμένο με αστέρι Michelin The Surf Club Restaurant.

Και χάρη στη νέα συνεργασία του ξενοδοχείου με την MOKE, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στα αυτοκίνητα MOKE του ξενοδοχείου για να μετακινηθούν στην παραλία του Μαϊάμι.

The Ritz South Beach: 15.000 δολάρια τη βραδιά

Η σουίτα Ritz Carlton South Beach.

Η σουίτα Ritz Carlton South Beach κοστίζει 15.000 δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης του Μαϊάμι.

Η προεδρική σουίτα ενός υπνοδωματίου έχει θέα στη θάλασσα με μπαλκόνι, βελούδινο τεράστιο σαλόνι, τραπεζαρία, ξεχωριστή τραπεζαρία και όμορφο μαρμάρινο μπάνιο. 

Η σουίτα Ritz Carlton South Beach.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο club lounge, καθώς και δωρεάν πρωινό, απογευματινό τσάι, ορεκτικά, επιδόρπιο και κοκτέιλ. Μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για ένα δωμάτιο που επικοινωνεί για να μετατρέψουν τα καταλύματά τους σε σουίτα δύο υπνοδωματίων.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να έχουν δωρεάν επιχειρηματικές υπηρεσίες και σιδερώματα ρούχων.

Fontainebleau Miami Beach: 10.000 δολάρια τη βραδιά

Ρετιρέ Fontainebleau Miami Beach.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στο The Fontainebleau Miami Beach’s Trésor Tower Penthouse θα πρέπει να πληρώνουν πάνω από 10.000 δολάρια τη βραδιά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης.

Η σουίτα με πέντε υπνοδωμάτια και πέντε και μισό μπάνιο, εκτείνεται σε έναν ολόκληρο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέροντας μια ιδιωτική απόδραση.

Ρετιρέ Fontainebleau Miami Beach.

Ρετιρέ Fontainebleau Miami Beach.

Τα προνόμια για τους επισκέπτες που διαμένουν στη σουίτα περιλαμβάνουν δύο περιποιήσεις 80 λεπτών στο σπα Lapis, πρωινό, υπηρεσία μπάτλερ και πίστωση 1.000 δολαρίων για ενοικίαση γιοτ.

W Miami: 5.000 δολάρια τη βραδιά

The W Miami's Wow Suite

Η Wow Suite μέσα στο W Miami στην πολυσύχναστη συνοικία Brickell κοστίζει 5.000 δολάρια τη βραδιά εν μέσω της Εβδομάδας Τέχνης.

Η πολυτελής σουίτα περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, τρία επιπλωμένα ιδιωτικά μπαλκόνια με θέα στην πόλη ή στον ποταμό Μαϊάμι και μαρμάρινα μπάνια από το δάπεδο μέχρι την οροφή με ανέσεις υπογραφής W.

The W Miami's Wow SuiteThe W Miami's Wow Suite

The Goodtime Hotel: 3.500-5.000 δολάρια τη βραδιά

Η Σουίτα Arigato του The Goodtime Hotel

Η σουίτα Arigato του Goodtime Hotel κοστίζει από 3.500 έως 5.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Τέχνης — ανάλογα με την ημέρα — με το υψηλότερο εύρος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η πολυτελής διαμονή διαθέτει ένα κρεβάτι king size, ξεχωριστό χώρο καθιστικού, μεγάλο μεγάλο μπάνιο, ηχεία Bluetooth και μια τεράστια τηλεόραση οθόνης 55 ιντσών.

Η Σουίτα Arigato του The Goodtime Hotel

Η Σουίτα Arigato του The Goodtime Hotel

Οι επισκέπτες που διαμένουν στον χώρο μπορούν επίσης να απολαύσουν τα προϊόντα περιποίησης Ortigia και το δωμάτιο δίνει μια κομψή αίσθηση αναδρομής με παγκάκια με λεοπάρ και ένα ροζ περιστροφικό τηλέφωνο.

Ο Φάρελ Ουίλιαμς και ο Ντέιβιντ Γκρούτμαν είναι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου με αρτ ντεκό σχεδιασμό και θα προσφέρουν VIP εκδηλώσεις και ζωντανή μουσική όλη την εβδομάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελαφονήσι: Η παραδεισένια παραλία με τη ροζ άμμο στην Κρήτη

Her News

Φολέγανδρος: Ο “άγνωστος” παράδεισος των Κυκλάδων

HerNews ka

Τα 7 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα

HerNews ka