HerNews.gr
Social News

Tyra Banks: Οι φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ για τα 50ά γενέθλιά της – «Αισθάνομαι πολύ ωραία»

Η Tyra Banks έδειξε τη φυσική της ομορφιά σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram για τα 50α γενέθλιά της τη Δευτέρα, χωρίς μακιγιάζ με ένα χνουδωτό γκρι μπουρνούζι για την εορταστική ανάρτηση.

«50. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε αυτή τη γη τόσα χρόνια», έγραψε η Tyra Banks στις φωτογραφίες της, προσθέτοντας: «Θυμάμαι σαν χθες το πάρτι των 50ων γενεθλίων της μαμάς μου και τη γιορτάσαμε με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μεγάλο. Και τώρα είναι δικό μου».

Η Tyra Banks, που είχε τα μαλλιά της σε φουσκωτό, σγουρό στυλ με ελαστική κορδέλα, πόζαρε μπροστά από μια τούρτα που παραδέχτηκε ότι επεξεργάστηκε στη φωτογραφία, λέγοντας: «Όταν είσαι 50, μπορείς να κάνεις photoshop για την τούρτα σου γιατί είσαι πολύ απασχολημένος με το να λες ευχαριστώ!»

Τάιρα Μπανκς

Μίλησε για τη γήρανση στην ανάρτηση χωρίς μακιγιάζ, γράφοντας: «Τόσοι πολλοί φοβούνται να μεγαλώσουν. Αυτό είναι κατανοητό. Τα πράγματα απλά δεν είναι πια τα ίδια. Τα σώματά μας. Η ενέργειά μας. Το μυαλό μας».

Ωστόσο, η πρώην παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars» πρόσθεσε, «Αλλά πρέπει να πω ότι το μυαλό μου είναι ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. Σοφό μωρό μου».

H Tyra Banks σκέφτηκε τα πενήντα της, αποκαλώντας το να γερνάει «ευλογία» και έγραψε: «Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξουμε τη γήρανση και αυτά τα μεγάλα χρόνια-ορόσημο, όπως «Γίνομαι σε αυτήν την ηλικία».

Tyra Banks


Η σταρ είπε στους θαυμαστές ότι επιθυμία της είναι «να φτάσεις στην ηλικία μου και ΠΕΡΑ. Γιατί αισθάνομαι πολύ ωραία», κάνοντας ένα αστείο και προσθέτοντας, «Αυτό που δεν αισθάνομαι τόσο καλά είναι η καταραμένη ισχιαλγία που έπαθα από την πτώση σε μια σκηνή στο Life-Size 2!!!»

Η Banks έχει δείξει πολλές φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ πρόσφατα μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις καθώς πλησίαζε την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, αποκαλύπτοντας στο People ότι «δεν είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις».

«Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν νιώθω 50», πρόσθεσε η Banks. «Νομίζω ότι το 50 είναι η νέα δεκαετία του ’30».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δάφνη Νεοφύτου: Η blogger με το ρεαλιστικό πρόσωπο

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωράκι της – Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Her News

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Θα βρεθούν μαζί και επί σκηνής;

HerNewskl