HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με το καλλίγραμμο σώμα της για την εορταστική καμπάνια κοσμημάτων

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φόρεσε ένα εντυπωσιακό λευκό βραδινό φόρεμα καθώς πόζαρε σε μια σειρά εορταστικών διαφημίσεων για τη βραζιλιάνικη μάρκα κοσμημάτων Vivara, φορώντας σκουλαρίκια κρίκους και μια στοίβα από αστραφτερά βραχιόλια για την εορταστική περίοδο.

Το 43χρονο σούπερ μόντελ έδειχνε σε φόρμα όπως πάντα με το κομψό φόρεμα, το οποίο είχε ένα μπαντό τοπ με φαρδιές τιράντες που εκτείνονταν σε V στους ώμους της.

Είχε τα ξανθά μαλλιά της σε απαλούς κυματισμούς, για τη διαφήμιση των κοσμημάτων της Vivara σε ένα βίντεο που κοινοποίησε η μάρκα στο διαδίκτυο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joias Vivara (@vivaraonline)

Η λευκή τουαλέτα δεν είναι η μόνη εμφάνιση που έδειξε στις διαφημίσεις. Η Ζιζέλ φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με λαιμόκοψη και ένα τεράστιο διαμαντένιο κολιέ καθώς άναβε κεριά σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram , γράφοντας: «Για να κλείσουμε το 2023: μια ξεχωριστή γιορτή με το @vivaraonline!».

 

Ζιζέλ Μπούντχεν

Διαμόρφωσε μερικά εντυπωσιακά statement κοσμήματα σε μια άλλη φωτογραφία, φορώντας διαμαντένια σκουλαρίκια με ασορτί κολιέ και βραχιόλια μαζί με ένα μαύρο φόρεμα με έναν ώμο που αποκάλυπτε τους κοιλιακούς της.

Η μαμά δύο παιδιών – που οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της Τομ Μπρέιντι πέρυσι – φόρεσε επίσης πολλές άλλες εμφανίσεις, όπως ένα βελούδινο σετ σε χρώμα σαμπάνιας με ένα κροπ τοπ με έναν ώμο και φούστα μαζί με ένα μαύρο φόρεμα με ώμους με κοψίματα.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ Μπούντχεν

Η σταρ της πασαρέλας έχει μακρά ιστορία με τη Vivara, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά το διαζύγιο σε εκδήλωση για το brand τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκλονίζει η Ζιζέλ: Αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να δώσει “τέλος” στη ζωή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το 2024 θα αντικαταστήσουμε τα παντελόνια με αυτό το ultra-chic trend της φούστας

HerNews ka

Plazacore: Το νέο trend που μας θυμίζει την Blair Waldorf

HerNewskl

IDIL: Αυτές είναι οι 5 κομψές μίνιμαλ τσάντες για κάθε γκαρνταρόμπα

Her News