HerNews.gr
Διεθνή

Ο πρίγκιπας Λούις ξανά χτυπά: Δείτε την “αταξία” που έκανε στη χριστουγεννιάτικη συναυλία

Ο πρίγκιπας Λούις φωτογραφήθηκε να προσπαθεί να σβήσει το κερί της αδερφής του Σάρλοτ, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής χριστουγεννιάτικης ακολουθίας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ το βράδυ της Παρασκευής.

Ο πεντάχρονος Λούις τραβήχτηκε απότομα φουσκώνοντας τα μάγουλά του για να σβήσει το κερί της μεγάλης του αδερφής.

Ήταν η πρώτη εμφάνιση του Λούις στην τρίτη ετήσια συναυλία για κάλαντα «Together at Christmas», που φιλοξενήθηκε από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

@cristinanainglaterra Prince Louis helps blow out his sister’s candle at the end of the service#katemiddletonstyle #katemiddleton #princewilliam #princelouis #princesschatlotte ♬ Christmas – neozilla

Νωρίτερα, ο Λούις, η Σαρλότ και ο πρίγκιπας Τζόρτζ, εθεάθησαν να αφήνουν γράμματα για τον Άγιο Βασίλη σε ένα κόκκινο ταχυδρομείο πριν τραγουδήσουν τα κάλαντα μαζί με τους γονείς τους, τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η υπηρεσία, η οποία υποστηρίχθηκε από το Βασιλικό Ίδρυμα, τίμησε όσους εργάζονται για την υποστήριξη μωρών, μικρών παιδιών και οικογενειών σε κοινότητες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

@royals.tok William loves his children so much 🥹 He’s such a good father 🫶🏼 #princewilliam #princelouis #father #fatherlylove ♬ Originalton – ♡︎Vedrana♡︎

Έδειξε επίσης «την ελπίδα της νέας ζωής και γιατί είναι τόσο σημαντικό να χτίζουμε υποστηρικτικούς, γαλουχημένους κόσμους γύρω από τα παιδιά και τους ενήλικες στη ζωή τους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λούις κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας με τη συμπεριφορά του.

Τον Ιούνιο, ο νεαρός ενθουσίασε τα πλήθη στο Trooping the Color όταν χαιρετούσε στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.
@royalfamilyexpress Prince Louis stole the show again at Trooping the Colour #royalfamily #royal #troopingthecolour #princelouis #katemiddleton #princewilliam ♬ April (No Vocals) – The Young Ebenezers

Εθεάθη επίσης να σηκώνει τις γροθιές του στον αέρα και να προσποιείται ότι οδηγεί μηχανάκι.

Νωρίτερα, ενώ καθόταν σε μια άμαξα με τα αδέρφια του, ο Λούις κρατούσε τη μύτη του φαινομενικά αηδιασμένος από τη μυρωδιά των περιττωμάτων αλόγων.

Επίσης κατά τη στέψη του παππού του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο, δεν μπορούσε να κρύψει την πλήξη του κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς τον έπιασαν επανειλημμένα να χασμουριέται.

@enewsPrince Louis stole the show with this adorable candid reaction during King Charles III’s coronation. ❤️♬ original sound – E! News

Κέιτ Μίντλετον: Viral εικόνες της με τον πρίγκιπα Λούις είναι υποψήφιες για φωτογραφία της χρονιάς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Aυτή η κίνηση της επιβεβαίωσε την πραγματική αιτία του διαζυγίου

HerNewskl

Προσπαθεί να δώσει τέλος στις φήμες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεύτερη αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον

HerNews ka

Suzanne Somers: Το μαγευτικό σπίτι της στο Παλμ Σπρίνγκς πωλείται για 9 εκατ. δολάρια (ΦΩΤΟ)

HerNews ka