HerNews.gr
Διεθνή

Προσπαθεί να δώσει τέλος στις φήμες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεύτερη αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανέφερε εν συντομία τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, σε μια εκδήλωση την Πέμπτη, καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας για το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζουν να στροβιλίζονται μετά τη μυστηριώδη εγχείρησή της.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, μιλούσε στα βραβεία Diana Legacy στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο, όταν χρησιμοποίησε ανέμελα το όνομα της Κέιτ Μίντλετον.

«Η κληρονομιά (της πριγκίπισσας Νταϊάνα) είναι κάτι στο οποίο τόσο η Κάθριν όσο και εγώ προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε μέσω της δουλειάς μας, όπως και οι 50.000 νέοι που έλαβαν το βραβείο Νταϊάνα τα τελευταία 25 χρόνια», είπε στους παρευρισκόμενους ενώ εκφώνησε μια ομιλία προς τιμήν της αείμνηστης μητέρας του.

Ο Ουίλιαμ προχώρησε στην απονομή των βραβείων σε 20 παραλήπτες και στη συνέχεια αποχώρησε από την τελετή προτού ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι, κάνει μια εικονική εμφάνιση από την Καλιφόρνια.

Ο μελλοντικός βασιλιάς έχει ξαναρχίσει το πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας του, παρά τις ανησυχίες για την Κέιτ Μίντλετον που αυξάνονται καθώς μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νωρίτερα την Πέμπτη, παρευρέθηκε στα εγκαίνια μιας νέας ζώνης για τη νεολαία που ονομάζεται WEST στο Hammersmith του Δυτικού Λονδίνου, όπου έκανε ένα διακριτικό σχόλιο για τη σύζυγό του.

Ο Γουίλιαμ στόλιζε μπισκότα με τα παιδιά όταν ένας παρευρισκόμενος του έκανε κομπλιμέντα για τις ικανότητές του στο στόλισμα.

«Δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακή δουλειά. Η σύζυγός μου είναι η καλλιτέχνης», είπε ο Ουίλιαμ.

Ενώ ο εκπρόσωπος του είπε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο πρίγκιπας «εστιάζει στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αρνήθηκε να αναγνωρίσει οποιαδήποτε από τις συνωμοσίες γύρω από την ίδια την Μίντλετον – παρόλο που έχει παραμείνει αόρατη από την επέμβαση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο, εκτός από δύο πολύ σύντομες εμφανίσεις παπαράτσι κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επαινεί τις καλλιτεχνικές δεξιότητες της Κέιτ Μίντλετον μετά το σκάνδαλο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δυστύχημα στη Γαλλία: Άστεγοι έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από συρμό του Μετρό στο Παρίσι – Σοκαρισμένος ο οδηγός

HerNews ka

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της μετά από μάχη με τον καρκίνο

HerNews ka

Kim Kardashian – Kanye West: Αμήχανη συνάντηση για το πρώην ζευγάρι

HerNews ka