HerNews.gr
Social News

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Full in love το ζευγάρι – Αγκαλιές και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη και ο personal trainer Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό και σε κάθε τους κοινή εμφάνιση δεν διστάζουν να κρύψουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι δεν πτοείται από την απόσταση που τους χωρίζει -καθώς η Μελίνα Νικολαΐδη σπουδάζει στο Λονδίνο- και κάνουν τα πάντα για να περνούν μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται.

Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ζουν τον απόλυτο έρωτα - Queen.gr

Μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης δήλωσε για τη σύντροφό του: «Όλα τέλεια, πολύ καλά. Εδώ ήταν και ξαναφεύγει στο Λονδίνο. Θα πηγαίνω, τώρα δεν έχω και υποχρεώσεις πολλές με το βόλεϊ, οπότε θα είναι πιο εύκολο για μένα».

Όπως φαίνεται λοιπόν, η Μελίνα Νικολαΐδη ταξίδεψε ξανά στην Αθήνα πριν από μερικές ημέρες και το ζευγάρι βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Στα στιγμιότυπα που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και να…. λιώνουν από έρωτα!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Το φωτογραφικό άλμπουμ των 54ων γενεθλίων της & ο ξέφρενος χορός της πάνω στο τραπέζι

HerNews ka

Rosalía: Αποκαλύπτει ότι το τέλος του αρραβώνα της με τον Rauw Alejandro δεν είναι εύκολη υπόθεση

HerNews ka

Brooklyn Beckham: Μαγείρεψε σπαγγέτι μπολονέζ- Αυτή τη φορά με τον φελλό από το κρασί μέσα στην κατσαρόλα

HerNews ka