HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Τόλμησε το πιο ρομαντικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί το απόλυτο beauty icon! Καθημερινά εντυπωσιάζει με τα πιο δημιουργικά beauty looks στα μαλλιά και στο μακιγιάζ.

Κατερίνα Καινούργιου

Υπέροχοι κότσοι, κυματιστά χτενίσματα και ψηλά κότσοι αναβαθμίζουν το στιλ της, αναδεικνύοντας το μακιγιάζ της.

Κατερίνα Καινούργιου: Τόλμησε το πιο ρομαντικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

Στο μακιγιάζ, επιλέγει γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις που αναδεικνύουν με φυσικό τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Τα χρώματα κόκκινο και ροζ είναι από τα αγαπημένα της και ταιριάζουν τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της. Στον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, επέλεξε ένα glam beauty look σε ροζ αποχρώσεις.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μία ροζ σκιά με glitter σε όλο το κινητό βλέφαρο. Το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν σε γήινες αποχρώσεις, ενώ στα χείλη φόρεσε ένα nude χρώμα πολύ κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών της. Το beauty look της ήταν σε τέλεια αρμονία με το συνολικό της στιλ. Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς με την εμφάνισή σου, αυτή είναι τώρα. Σκιές με glitter, eyeliner με πέτρες και glossy χείλη θα δώσουν έξτρα λάμψη στα γιορτινά σου looks και θα αναδείξουν την εμφάνισή σου.

Τα χρυσό και ασημί είναι από τις must επιλογές που ταιριάζουν με κάθε γιορτινό σύνολο. Παρόλα αυτά, έντονα χρώματα όπως το πράσινο, μπλε, κόκκινο, μοβ και ροζ θα απογειώσουν το βλέμμα και θα δημιουργήσουν την τέλεια αντίθεση με τα glam total looks των ημερών.

Κατερίνα Καινούργιου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Magic Sun Solarium: Ο κατάλληλος προορισμός που θα σε προετοιμάσει για την παραλία εύκολα και γρήγορα

HerNews ka

Chiara Ferragni: Έκανε το τέλειο makeup look με ένα μόνο προϊόν!

HerNewskl

Τι μανικιούρ να κάνεις με βάση το ζώδιό σου;

HerNews ka