HerNews.gr
Beauty

Τι μανικιούρ να κάνεις με βάση το ζώδιό σου;

Η αστρολογία λέγεται ότι ξεκίνησε γύρω στην τρίτη χιλιετία π.Χ., καθιστώντας την μια πειθαρχία που επιβίωσε χιλιάδες χρόνια.  Στον 21ο αιώνα, για μερικούς ανθρώπους, η αστρολογία επηρεάζει τα πάντα, από τα τατουάζ μέχρι τα αρώματα . Σήμερα, είμαστε εδώ για να εστιάσουμε στο πώς επηρεάζει την τέχνη στο μανικιούρ.

Τα ζωδιακά μανικιούρ μπορούν να ερμηνευθούν με πολλούς τρόπους. Από τη μία πλευρά, μπορεί να είναι πιο αφηρημένα, παρουσιάζοντας απλώς τα βασικά χρώματα του ήλιου, της σελήνης ή/και των ζωδίων της ανατολής, από την άλλη, μπορούν να επισημανθούν με τόλμη με το όνομα του ζωδίου ή των χαρακτήρων που το απεικονίζουν. 

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη αίσθηση του πώς τα ζώδια μας μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση των νυχιών σας, συγκεντρώσαμε 15 δημιουργικές ιδέες για τα νύχια του ζωδιακού κύκλου. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε το δικό σας.

Ιχθύς: Aquamarine Pisces Nails

Ακουαμαρίνια διάφανα νύχια με glitter και αδιαφανή τιρκουάζ στροβιλισμούςΟ Ιχθύς είναι ένα ζώδιο του νερού που ορίζεται από φωτεινές, γαλήνιες μπλε αποχρώσεις, με το γαλαζοπράσινο και το τιρκουάζ να είναι οι κύριες μεταξύ τους.

Κριός: Αταίριαστο μανικιούρΑταίριαστο μανικιούρ Κριού με έντονο πορτοκαλί, κίτρινο, κόκκινο και λευκό τέχνη νυχιώνΟ Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που χαρακτηρίζεται από έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου.

Ταύρος: Aurora nailsΤα νύχια Taurus με μεταλλική πράσινη και μπλε αύρα ξεθωριάζουνΟ Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης με αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του καφέ. 

Δίδυμος: Τετράγωνα νύχιαΤετράγωνα μπλε γαλλικά νύχια μανικιούρ με λευκές καμπύλες λεπτομέρειες GeminiΤο κίτρινο , το μπλε και το πράσινο θεωρούνται τα κύρια χρώματα του Διδύμου. Έχοντας αυτό κατά νου, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια πολύχρωμη εμφάνιση νυχιών για να απεικονίσετε το ζώδιο του αέρα ή να είστε πιο άμεσοι με το word nail art. Μπορείτε να δείτε πόσο πραγματικά ξεχωρίζει το φωτεινό λευκό σε αυτό το μανικιούρ.

Καρκίνος: Ασημί με γκλίτερ

Ζωγραφισμένα στο χέρι με ασημί glitter νύχια Cancer zodiacΟ Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για την απαλή, ηρεμιστική φύση του. 

Λέων: Αφηρημένο μανικιούρΑφηρημένα νύχια Λέων με λευκές και κίτρινες σταγόνες σε μακριά οβάλ νύχιαΟ Λέων είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που απεικονίζεται με έντονες αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κόκκινου και του χρυσού. 

Παρθένος: Γήινα νύχιαΜανικιούρ Aura με αποχρώσεις του γκρι, κρεμ, φασκόμηλου και σχιστόλιθου γκριζομπλε με χρυσές μεταλλικές πινελιέςΟ Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που κλίνει προς τις αποχρώσεις του πράσινου, του καφέ και άλλων ουδέτερων τόνων.  Για να του δώσετε μια ακόμα πιο γοητεία για τους Παρθένους, σκεφτείτε να προσθέσετε στρασάκια σε χρυσές αποχρώσεις.

Ζυγός: Aura μανικιούρ

Μπλε και ροζ αύρα νύχια με λευκές αστερίεςΟ Ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για τη γοητευτική, ιδεαλιστική φύση του. Χαρακτηρίζεται από ονειρεμένες αποχρώσεις του ροζ, του μπλε και του μωβ.

Σκορπιός: Ombre nails

Μακριά νύχια σε σχήμα αμυγδάλου με μπορντώ έως μαύρο ombre ξεθωριάζουνΟ Σκορπιός είναι ένα ζώδιο του νερού γνωστό για το φλογερό, έντονο πνεύμα του. Αυτή η συμπεριφορά απεικονίζεται μέσα από βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου , του καφέ και του μαύρου.

Τοξότης: Purple swirl nails

Βασιλικό μωβ μανικιούρ στροβιλισμού με γαλακτώδη λευκή βάσηΠαραδοσιακά, ο Τοξότης – ένα ζώδιο της φωτιάς – συνδέεται με ζωντανές αποχρώσεις του μωβ , που απεικονίζουν το διασκεδαστικό, γεμάτο αυτοπεποίθηση πνεύμα του. Γι’ αυτό προτιμάμε αυτό το τολμηρό μεταλλικό μωβ μανικιούρ για το ζώδιο.

Αιγόκερως: Chrome nails

Μανικιούρ με μακριά νύχια χρωμίου μπλε κοβαλτίουΟ Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο της γης που ορίζεται από την οραματική, απίστευτη φύση του. Γέρνει προς τις αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου και του μπλε και αυτή η εξαιρετικά φωτεινή απόχρωση του μπλε είναι κατάλληλη για το ζώδιο.

Υδροχόος: Mismatch nails

Πολύχρωμο μπλε mix-n-match nail art με καρδιές, πούλια και αστραφτερά αστέριαΟ Υδροχόος είναι ένα ζώδιο του αέρα γνωστό για την κριτική του σκέψη και την ικανότητά του να αναγνωρίζει μοτίβα, έτσι αυτό το αταίριαστο μπλε και άσπρο μανικιούρ αισθάνεται σαν το τέλειο ταίρι.

Sydney Sweeney: Το 3D λουλουδάτο μανικιούρ της είναι η πιο hot πρόταση για την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

HerNewskl

Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζετε τη βούρτσα των μαλλιών σου;

HerNewskl

Στητό Στήθος: Απόκτησε το φυσικά με 3 απλές κινήσεις

Her News b