HerNews.gr
Beauty

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον τρόπο που εφαρμόζει το concealer

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς στον χώρο της ομορφιάς. Το στυλ της και οι συμβουλές της για μακιγιάζ μπορούν να βοηθήσουν κανείς να αναδείξει την ομορφιά του.

Τονίζει πάντα την σημασία ενός καλού concealer και πώς να το χρησιμοποιήσεις για να αναδείξεις τα σημεία του προσώπου σου. Οι συμβουλές της είναι πάντα χρήσιμες για όσους θέλουν ένα λαμπερό και φυσικό μακιγιάζ.

Το concealer είναι πράγματι ένας από τους βασικούς συμμάχους για ένα ομοιόμορφο και φωτεινό μακιγιάζ. Η εφαρμογή του σε σημεία που χρειάζονται λίγη περισσότερη κάλυψη, αλλά και φωτεινότητα, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Η συμβουλή για να αφήνετε λίγο το προϊόν να στεγνώσει πριν το αναμίξετε στο δέρμα είναι εξαιρετική, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη σταθεροποίηση του και να προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη.

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε τον τρόπο που εφαρμόζει το concealer

Η εφαρμογή στη γέφυρα της μύτης, στο μεσόφρυο και στο πηγούνι είναι μια έξυπνη τεχνική για να δώσετε φως και διάσταση στο πρόσωπο. Το να εστιάζετε σε αυτά τα σημεία βοηθά στη δημιουργία φυσικών σκιών και φωτεινών περιοχών, που μπορούν να δώσουν έναν ανανεωμένο χαρακτήρα στο μακιγιάζ.

Είναι επίσης καλό να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή του concealer με πινέλο ή σφουγγαράκι μπορεί να δώσει διαφορετικό φινίρισμα και κάλυψη. Το πινέλο συνήθως δίνει πιο ακριβή εφαρμογή, ενώ το σφουγγαράκι μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Είναι θέμα προτίμησης και πειραματισμού για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής για εσάς.

Νεότερα Άρθρα

Κι όμως, υπάρχει λύση για τους μαύρους κύκλους – Έτσι θα τους αντιμετωπίσεις

Her News

Αnti-mascara trend: Η τάση που έχουν λατρέψει όλα τα it girls!

HerNewskl

Emily Ratajkowski: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της μετά τον χωρισμό της!

HerNewskl