HerNews.gr
Beauty

Αnti-mascara trend: Η τάση που έχουν λατρέψει όλα τα it girls!

Αnti-mascara trend

Το”Anti-Mascara” trend είναι αληθινά μία από τις αγαπημένες τάσεις των it girls και εμείς θα συμφωνήσουμε και θα θέλουμε να το δοκιμάσουμε.

Αnti-mascara trend

Η ιδέα ότι η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημιουργικούς σκοπούς εκτός από τη συνηθισμένη εφαρμογή στις βλεφαρίδες είναι ανανεωτική. Η δημιουργία πρωτότυπων εμφανίσεων στο πρόσωπο με τη χρήση της μάσκαρας ανοίγει νέους ορίζοντες στο μακιγιάζ.

Αnti-mascara trend: Η τάση που έχουν λατρέψει όλα τα it girls!

Οι beauty creators και influencers όπως η @divinamuse φαίνεται πως εκμεταλλεύονται αυτήν την ιδέα δημιουργώντας εξαιρετικά διαφορετικά looks. Το να χρησιμοποιείς τη μάσκαρα σε διαφορετικά μέρη του προσώπου σου, αντί να περιορίζεσαι μόνο στις βλεφαρίδες, είναι μια διασκεδαστική και πρωτοποριακή έκφραση του μακιγιάζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DIVINA MUSE 思尉 (@divinamuse)

Αυτό το trend δεν ακολουθεί τα συνηθισμένα κανόνια ομορφιάς, αλλά αντιθέτως προάγει τη δημιουργικότητα και την αναδεικνύει με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Εκεί που μπορεί να υπάρχει μια μικρή “ατέλεια”, βλέπουμε την ευκαιρία για κάτι μοναδικό και όμορφο. Αυτό το trend αναδεικνύει το ότι η ομορφιά βρίσκεται στις πολλές επιλογες που μας δινει και φυσικά στην αυθεντικότητα.

Αnti-mascara trend

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Yιοθέτησε το glazed donut makeup για βραδινά glam looks

HerNewskl

Rihanna: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ!

HerNewskl

Οι top καλοκαιρινές τάσεις για την περιποίηση της επιδερμίδας σας!

HerNewskl