HerNews.gr
Διεθνή

Angelina Jolie: Αποκαλύπτει ότι εμφάνισε παράλυση Bell μετά το διαζύγιο με τον Brad Pitt

Angelina Jolie

Η Angelina Jolie αποκάλυψε ότι το στρες του επικείμενου διαζυγίου της από τον Brad Pitt της προκάλεσε παράλυση Bell.

Η ηθοποιός μίλησε για την κατάσταση της υγείας της σε μια συνέντευξη στο WSJ Magazine που δημοσιεύτηκε στις 5 Δεκεμβρίου. Μιλώντας για την παράλυση Bell της – μια νευρολογική διαταραχή που παραλύει προσωρινά τη μία πλευρά του προσώπου και το κάνει να φαίνεται πεσμένο και λοξό – η Angelina Jolie εξήγησε πώς η διάλυση του γάμου της με τον Brad Pitt επηρέασε τελικά την υγεία της.

«Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο άγχος», είπε, καθώς συζήτησε ότι αισθάνεται «τρομοκρατημένη» όταν υποδύεται την Μαρία Κάλλας σε μια επερχόμενη ταινία. «Το σάκχαρό μου ανεβαίνει και κατεβαίνει. Έπαθα ξαφνικά την παράλυση του Bell έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου».

Η Angelina Jolie αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με παράλυση Bell το 2017, εν μέσω μιας «δύσκολης χρονιάς» μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. Στο παρελθόν μοιράστηκε σε ένα εξώφυλλο του Vanity Fair ότι ανέπτυξε την παράλυση προσώπου λόγω του άγχους από την οικογένειά της και ζητήματα σχέσεων.

«Μερικές φορές οι γυναίκες που έχουν οικογένειες βάζουν τους εαυτούς τους τελευταίους, μέχρι να εκδηλωθεί στην υγεία τους», είπε τότε. Ωστόσο, απέδωσε στον βελονισμό ότι τη βοήθησε να αναρρώσει πλήρως.

Σύμφωνα με την Mayo Clinic, η παράλυση Bell “προκαλεί ξαφνική αδυναμία στους μύες στη μία πλευρά του προσώπου”, αλλά μπορεί να είναι προσωρινή και μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Η διαταραχή είναι γνωστό ότι είναι μια φλεγμονή του νεύρου που ελέγχει τους μύες του προσώπου και θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αποτέλεσμα προηγούμενης ιογενούς λοίμωξης.

Angelina Jolie

Αν και δεν είναι σαφές εάν το αυξημένο άγχος είναι άμεση αιτία της παράλυσης Bell, οι ειδικοί έχουν προτείνει ότι το στρες μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα βλάβη στο νεύρο του προσώπου σας.

Τα οικογενειακά “δράματα”

 Η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad Pitt τον Σεπτέμβριο του 2016 μετά από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια μαζί. Το πρώην ζευγάρι είναι γονείς έξι παιδιών. Έκτοτε, το ζευγάρι έχει εμπλακεί σε διαδικασίες διαζυγίου σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών και διαφωνίες για τις διάφορες περιουσίες τους.

Πριν από το διαζύγιό τους, η Jolie και ο Pitt αγόρασαν μαζί τον γαλλικό αμπελώνα Château Miraval το 2008 για 20 εκατομμύρια λίρες. Το 2021, η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της στο γαλλικό οινοποιείο σε θυγατρική του Ομίλου Stoli, που ανήκει στον Ρωσο-Βρετανό επιχειρηματία Yuri Shefler.

Αυτό οδήγησε σε μήνυση από τον Pitt, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το μερίδιο της Jolie πουλήθηκε χωρίς την έγκρισή του και παραβίασε τα «συμβατικά δικαιώματά» του.

Υπέβαλε καταγγελία τον Οκτώβριο του 2022, η οποία περιείχε ισχυρισμούς ότι ο Brad Pitt είχε «πνίξει» ένα από τα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ το 2016. Τα δικαστικά αρχεία, τα οποία ελήφθησαν από τους The New York Timesισχυρίστηκαν ότι ο ηθοποιός «έπνιξε ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και «άρπαξε την Jolie από το κεφάλι και την κούνησε».

Η κατάθεση αναφέρει επίσης ότι, σε ένα σημείο, «έριξε μπύρα στην Jolie. Στην άλλη, έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2024: Πως ονομάζεται & ποια είναι η πνευματική της σημασία

HerNews ka

Kate Winslet: «Μου έλεγαν ότι θα παίζω τους ρόλους τoυ χοντρού κοριτσιού»

HerNewskl

Justin Bieber: Έκανε την πιο “ιδιαίτερη” εμφάνιση στην εκδήλωση της Hailey και έγινε viral

HerNews ka