HerNews.gr
Διεθνή

Τζορτζ Κλούνεϊ: Μιλά για πρώτη φορά για τους «εσωτερικούς δαίμονες» του Μάθιου Πέρι

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μοιράστηκε πρόσφατα πληροφορίες για τον αγώνα του Μάθιου Πέρι με την ευτυχία κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο “Friends” λόγω της μάχης του με τον εθισμό. 

Ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι ο Μάθιου Πέρι πέτυχε το όνειρό του να αποκτήσει έναν ρόλο σε μια κωμική σειρά, δυσκολευόταν να βρει χαρά και γαλήνη.

 «Ήταν παιδί και το μόνο που έλεγε σε εμάς, εννοώ σε εμένα, στον Ρίτσαρντ Κιντ και στον Γκραντ Χέσλοφ, ήταν: “Θέλω απλώς να μπω σε μια κωμική σειρά, φίλε. Θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη”». «Και μπήκε πιθανώς σε μια από τις καλύτερες όλων των εποχών. Δεν ήταν χαρούμενος. Δεν του έφερε ούτε χαρά ούτε ευτυχία ούτε ειρήνη», αποκάλυψε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ.

Ο Κλούνεϊ εξέφρασε επίσης την έκπληξή του που δεν γνώριζε την έκταση των αγώνων του Πέρι ενώ δούλευαν μαζί. Ανέφερε, «Ξέραμε απλώς ότι δεν ήταν χαρούμενος και δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε, 12 Vicodin την ημέρα και όλα τα πράγματα για τα οποία μιλούσε, όλα αυτά τα σπαρακτικά».

Παρά την εγγύτητά τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των αντίστοιχων εκπομπών τους, “ER” και “Friends”, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε τις εσωτερικές μάχες του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο ηθοποιός θυμήθηκε επίσης τις πρώτες μέρες που γνώριζε τον Μάθιου Πέρι, περιγράφοντάς τον ως ένα «υπέροχο, αστείο, αστείο, αστείο παιδί». Ωστόσο, η μάχη του Πέρι με τον εθισμό οδήγησε τελικά στον τραγικό θάνατό του. Η έκθεση αυτοψίας του αποκάλυψε μια θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης και βουπρενορφίνης στον οργανισμό του, ρίχνοντας φως στην έκταση των αγώνων του με την κατάχρηση ουσιών.

Το αστέρι των Friends πάλεψε με εθισμούς για χρόνια

Το ταξίδι του Μάθιου Πέρι με τον εθισμό ήταν μακρύ και επίπονο, καθώς στο παρελθόν είχε ξοδέψει 9 εκατομμύρια δολάρια σε προσπάθειες να γίνει νηφάλιος. Ο αγώνας του ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών με το αλκοόλ και κλιμακώθηκε στην κατανάλωση έως και 55 δισκίων Vicodin την ημέρα συνοδευόμενα από ένα τέταρτο βότκα. Παρά τις προσπάθειές του να “καθαρίσει” και να παραμείνει νηφάλιος, η μάχη του με τον εθισμό συνεχίστηκε.

Μετά τον θάνατο του Πέρι, η στενή του φίλη Τζένιφερ Άνιστον τον υπερασπίστηκε ενάντια στις φήμες για υποτροπή: «Είχε κόψει το κάπνισμα. Έρχονταν σε φόρμα. Ήταν χαρούμενος – αυτό είναι το μόνο που ξέρω». Τα λόγια της Άνιστον αντανακλούσαν την πολυπλοκότητα του αγώνα του Πέρι και στο αντίκτυπο που είχε στα πιο κοντινά του άτομα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος για δεύτερη φορά η Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Super Bowl

Her News

Τι δεν πρέπει να κάνετε ποτέ με τις αποσκευές σας στο αεροπλάνο – Μία αεροσυνοδός εξηγεί τα 7 λάθη

Her News

Mariah Carey: Εμφανίστηκε επί σκηνής με την 12χρονη κόρη της σε Χριστουγεννιάτικη συναυλία

HerNews ka