HerNews.gr
Διεθνή

Έγκυος για δεύτερη φορά η Rihanna: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Super Bowl

Εγκυος για δεύτερη φορά είναι η Rihanna, η οποία αποκάλυψε το ευτυχές νέο στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl!

Η 34χρονη σούπερ σταρ, η οποία απέκτησε το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάιο, εμφανίστηκε στη σκηνή, στο ημίχρονο του Super Bowl – μετά από έξι ολόκληρα χρόνια- με μία κατακόκκινη φόρμα της, πυροδοτώντας αμέσως τις φήμες ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, καθώς η κοιλίτσα της ήταν φουσκωμένη, μόλις λίγους μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Rihanna: Τι φόρεσε στην εμφάνιση του Super Bowl

Η κατακόκκινη εμφάνιση του Super Bowl μας θύμισε ξανά το πρωτοποριακό στιλ εγκυμοσύνης που είχε η Rihanna πέρσι.Έτσι για την σκηνή επέλεξε μία custom ολόσωμη φόρμα Loewe που από μέσα είχε ένα sculpture bustier με κορμάκι που αγκάλιαζε την κοιλίτσα της, ενώ από πάνω συνδύασε ένα maxi puffer jacket Alaia. Το σύνολο της το ολοκλήρωσε με άνετα φλατ sneakers MM6 Maison Margiela x Salomon.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε αμέσως “πάρτι” με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται εκστασιασμένοι αν είναι και πάλι έγκυος!

“Ολοι ψάχνουν στο google ‘Rihanna έγκυος'”, έγραψε χρήστης του twitter.

Η Ριάνα μπορεί να παρουσίασε ένα εκπληκτικό σόου στο ημίχρονο του Super Bowl, στο γήπεδο “State Farm Stadium” της Αριζόνα, ωστόσο -για ευνόητους λόγους- περιόρισε τις χορευτικές κινήσεις της και τα άφησε όλα… στους χορευτές της.

Η μυστηριώδης… απάντηση σε συνέντευξή της

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ριάνα είχε παραχωρήσει συνέντευξη και ρωτήθηκε εάν θα επιφυλάσσει στο κοινό της κάποια έκπληξη στην εμφάνισή της στο Super Bowl.

Τότε η τραγουδίστρια απάντησε πως… ίσως να φέρει κάποιον μαζί της. “Σκέφτομαι να φέρω κάποιον… Δεν είμαι σίγουρη, θα δούμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της υπέθεσαν ότι μιλούσε για έναν από τους πολλούς καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της, νομίζοντας πως θα πραγματοποιήσει κάποιο ντουέτο-έκπληξη.

Τελικά όμως την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της δεν την φανταζόταν κανείς!

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έτοιμο το Ισραήλ να ισοπεδώσει τη Γάζα – Αντίστροφη μέτρηση για την Χαμάς

HerNews ka

Μπραντ Πιτ: Θα γίνει «πιλότος» της Formula 1 στο βρετανικό Grand Prix

HerNews ka

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός για το χαστούκι του αιώνα στον Κρις Ροκ

Her News b