HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι παντρεύτηκαν

Το πρωί της Πέμπτης 21/12 κυκλοφόρησε δημοσίευμα της εφημερίδας On Time το οποίο ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παντρεύτηκαν τη Δετέρα 18/12 στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή σε πολύ στενό κύκλο.

Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε ακόμη ότι σε επικοινωνία που είχε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα επιβεβαίωσε το γεγονός.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ποτέ τον γάμο του, μετά την επικοινωνία που είχαν μαζί του τα μέσα μετά την είδηση του γεγονότος, δηλώνοντας πως δεν θέλει να μιλά για ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Το βράδυ της Πέμπτης 22/12 σε κοινή εμφάνιση που είχε το ζευγάρι, μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, όπου και διέψευσαν την είδηση λέγοντας: «Δε χρειάζεται να πείτε “στα δικά μας”, δεν αληθεύει ότι παντρευτήκαμε».

Η «σκληρή» απάντηση του Κωνσταντίνου Πλέυρη στα παιδιά του

«Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι, βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες. Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δε συνέβη. Με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα. Οπωσδήποτε είναι σκοπός μας να παντρευτούμε κάποια στιγμή. Εσάς, τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές δε τους καλώ στον γάμο μου, ούτε τον γιο μου που είναι βουλευτής, ποτέ», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τις αντιδράσεις των παιδιών του.

«Δε με ενοχλεί τίποτα. Το έχω ξαναπεί. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Απολαμβάνω τη σχέση μου με τον κύριο Πλεύρη. Δε με ενόχλησαν οι αναρτήσεις των παιδιών του. Το κάθε παιδί θέλει τους γονείς του να είναι μαζί» δήλωσε με τη σειρά της η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εύη Βατίδου: “Η Μάιρα θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της κι ας είναι 1.80”

Her News

Θοδωρής Μαραντίνης: «Ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του»

Her News b

Ελένη Ράντου: “Με την εμμηνόπαυση όλα εξαφανίστηκαν. Νιώθω πιο γυναίκα από τότε”

Her News