HerNews.gr
Social News

Βασίλης Καρράς: Συντετριμμένο το ελληνικό πεντάγραμμο από την απώλειά του

Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Βασίλη Καρρά, του «άρχοντα» της νύχτας όπως όλοι αποκαλούσαν, το απόγευμα της Κυριακής 24/12.

Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 το απόγευμα της Κυριακής 24/12 καθώς νοσηλευόταν στην εντατική με κορωνοϊό τις τελευταίες ημέρες. 

Η διασκέδαση χθες το βράδυ ήταν διαφορετική, καθώς όλοι οι καλλιτέχνες του ελληνικού πεντραγράμμου θρηνούσαν την απώλειά του και θέλησαν να αποχαιρέτησαν την «τεράστια» λαϊκή φωνή με τον δικό τους τρόπο στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

«Θα τον θυμόμαστε με την καλή του ψυχή και την ανθρώπινη πλευρά του που οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουμε χάσει δυστυχώς» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος για τον Βασίλη Καρρά.
@nikosoikonomopoulosfm ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ 🤍🤍 #karras #mpesfy #fypシ #oikonomopoulos #nikosoikonomopoulos #greecetiktok #rip #gr #greektiktok ♬ original sound – Oikonomopoulos FM

Η Πάολα τραγούδησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες του «Απ’ τον Βορρά Μέχρι τον Νότο», ενώ εικόνες του Βασίλη Καρρά υπήρχαν πίσω στις οθόνες και συγκίνησε τους θαμώνες του μαγαζιού.

@_paola_fwka #paola #καρραααςρεεε😎 #rip #viral #fyp #καρρααας #paolafoka🌹 #fever #παολαφωκα #παολα #απτοβορα ♬ πρωτότυπος ήχος – Paolafoka

Φανερά συγκινημένος, ο Αντώνης Ρέμος είπε: «Να του αφιερώσουμε μερικά τραγούδια του για να πάει η ψυχούλα του εκεί ψηλά, να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι εκεί ψηλά. Για πάντα θα τον θυμόμαστε, για πάντα θα τον τραγουδάμε», ενώ θύμισε ότι τελευταία φορά ο Βασίλης Καρράς τραγούδησε σε αυτό το νυχτερινό κέντρο.

@steve.toumpas Αντιο Αρχοντα Βασιλη Καρρα..! #fyp #fy #tiktokgreece #foryoupage #viral #greece #aremovic #antonisremos ♬ πρωτότυπος ήχος – Steve.89_

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε το «Νύχτα Ξελογιάστρα» με τους θαμώνες του μαγαζιού να τραγουδούν μαζί του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi 🧿 (@harislebi)

Η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε τον Βασίλη Καρρά με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Δίπλα του ξεκίνησα το ταξίδι μου στη μουσική. Με πόση χαρά ξεκίνησε η σημερινή μέρα και με πόση λύπη γέμισε…
Δεν μπορώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου… Δίπλα του την περίοδο που άρχισε να αγαπιέται από όλη την Ελλάδα εγώ να μαθαίνω τη σκηνή τη νύχτα και το περιτύλιγμα της και παράλληλα να διαβάζω στα καμαρίνια προσπαθώντας να πάρω το πτυχίο. Με ξεγέλασε με έναν τρόπο.

Με έκανε να πιστεύω πως ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος με Βασιληδες! Με τα χρόνια κατάλαβα τη μοναδικότητα του και δεν αναφέρομαι στην ντοπροσυνη της φωνής του ούτε και στα τραγούδια του. Ο Βασιλης αυτός ο άντρας με αυτό το εκτόπισμα που είχε που λατρευόταν σα ροκ σταρ αυτός που ξεκινούσε με το «καλησπέρα και καλή βραδιά»και τον αποθέωναν όλοι ,είχε μια σχεδόν παιδική αθωότητα που τη διατήρησε όλα αυτά τα χρόνια…Γενναιόδωρος ,με μια αφοπλιστική απλότητα, αληθινός και με πολλή αγάπη για όλους, τον ένοιαζε μόνο η σκηνή κι ο,τι γινόταν πάνω σε αυτήν. Σπάνιας κοπής άνθρωπος… Ζει στην καρδιά μου και τον ευγνωμονώ για όσα μου έμαθε συνειδητά και ασυνείδητα…
Βασιλη… “Γελα μου”…1994…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

«Φίλε Βασίλη καλό παράδεισο…Θα μείνω στην κουβέντα μας πριν λίγο καιρό…Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο…Σταμάτης» του έγραψε ο Σταμάτης Γονίδης στο Facebook.

«Καλό παράδεισο Βασίλη μου…  μου έμαθες πολλά που θα έχω κι εγώ να μοιραστώ με την επόμενη γενιά… Σε ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μου έδωσες με τα υπέροχα τραγούδια σου και την φωνάρα σου… Σ’ αγαπώ πολύ… Έλενα», έγραψε στο Instagram η Έλενα Παπαρίζου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το εντυπωσιακό baby shower πριν τον ερχομό του γιού τους

Her News

Φίλιππος Νικολάου: “Βγήκα στο πεζοδρόμιο όταν τέλειωσα το δημοτικό”

Her News b

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News