HerNews.gr
Μόδα

Δείτε τα χριστουγεννιάτικα outfit των Kardashian-Jenners για το 2023

Η οικογένεια συγκεντρώθηκε στην έπαυλη της Kim Kardashian στο Λος Άντζελες των 60 εκατομμυρίων δολαρίων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και όλοι ντύθηκαν με το θέμα για την περίσταση.

Η Kris Jenner έδειχνε λαμπερή όσο ποτέ, με ρόμπα με χρυσό μπούστο με παγιέτες, ενώ η Kylie συντονίστηκε με ένα αστραφτερό φόρεμα Dolce & Gabbana στην ίδια μεταλλική απόχρωση.

Η Kylie Jenner και η Stormi φορούν ασορτί χρυσές τουαλέτες

Ακόμη και η 5χρονη κόρη της Kylie Jenner, Stormi, διασκέδασε με το δικό της φόρεμα Dolce με χρυσές παγιέτες και την ασορτί τσάντα.

Η Kris Jenner φορώντας ένα χρυσό φόρεμα με παγιέτες

Η γούνα ήταν επίσης ένα ξεχωριστό θέμα λάτρης της βραδιάς, με την Kourtney – η οποία καλωσόρισε τον γιο Rocky με τον σύζυγό της Travis Barker τον περασμένο μήνα – να επιλέγει ένα αφράτο μαύρο παλτό που φτάνει μέχρι το πάτωμα, διακοσμημένο με διάφανο καλσόν και κορμάκι.

Η Kim, εν τω μεταξύ, φόρεσε ένα γκρι vintage ρούχο Mugler ντυμένο με γούνινες λεπτομέρειες και η Kendall φόρεσε ένα μακρυμάνικο μαύρο βελούδινο φόρεμα διακοσμημένο με λευκά πουπουλένια τελειώματα στη λαιμόκοψη και στο στρίφωμα.

Η Kendall Jenner φοράει ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα με λευκά φτερά

Η Kim Kardashian φοράει γούνινο γκρι φόρεμα

Η Kourtney Kardashian φορά μαύρο γούνινο παλτό

Αλλά η Khloé ήταν αυτή που προτίμησε το πιο αποπνικτικό στυλ της παρέας, με ένα nude φόρεμα κορσέ από την Galia Lahav καλυμμένο με αστραφτερούς κρυστάλλους και ντυμένο με λεπτές λωρίδες από χάντρες.

Το ίδιο το πάρτι ήταν τόσο εορταστικό όσο και οι μόδες της οικογένειας, με την οικοδέσποινα Kim να μεταμορφώνει το κτήμα της στο Λος Άντζελες σε μια χιονισμένη χειμερινή χώρα των θαυμάτων και να κανονίζει παραστάσεις από τους Babyface, Tank και Boyz II Men’s Wanyá Morris.

Η Khloé Kardashian φορώντας γυμνό κορσέ τα Χριστούγεννα

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μοναδικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από το επόμενο σου ταξίδι!

Her News

Kylie Jenner: Το εντυπωσιακό leather look της για τη συναυλία της Beyoncé στο Παρίσι

HerNews ka

Schiaparelli Couture Show ss 2024: Όσα ξεχωρίσαμε στο μοναδικό fashion show

HerNewskl