HerNews.gr
Beauty

Bow Hair: Με αυτόν τον τρόπο θα φορέσετε φιόγκους στα μαλλιά την Πρωτοχρονιά!

φιόγκοι στα μαλλιά

Οι φιόγκοι στα μαλλιά έχουν επιστρέψει δυναμικά, αποτελώντας ένα από τα πιο hot trends για τις εορταστικές εμφανίσεις. Αυτό το αξεσουάρ δεν είναι πλέον αποκλειστικά παιδικό, αλλά έχει ενσωματωθεί στο στιλ των fashionistas, με πολλές διαφορετικές εκδοχές και στυλιστικές προτάσεις.

Bow Hair: Με αυτόν τον τρόπο θα φορέσετε φιόγκους στα μαλλιά την Πρωτοχρονιά!

Από τα social media μέχρι τα πρόσωπα της showbiz όπως η Κατερίνα Καινούργιου, οι φιόγκοι έχουν γίνει ένα must-have αξεσουάρ. Πλέον, το bow hair είναι εξαιρετικά δημοφιλές, ενώ οι αναζητήσεις γι’ αυτόν τον συνδυασμό μαλλιών αυξάνονται στα social media, αποδεικνύοντας τη δημοτικότητά του.

Το φιόγκος μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε χτένισμα με μια δόση χάρης και κομψότητας, χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο ή εξειδικευμένες δεξιότητες. Από μια απλή κοτσίδα μέχρι ένα half-up half-down, ο φιόγκος μπορεί να προσθέσει μια νότα έξτρα σε κάθε εμφάνιση.

Bow Hair: Με αυτόν τον τρόπο θα φορέσετε φιόγκους στα μαλλιά την Πρωτοχρονιά!

Μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα είδη μαλλιών, από μακριά ή κοντά, ίσια ή μπούκλες. Η ποικιλία σε υλικά και σχέδια σημαίνει πως υπάρχει ένας φιόγκος για κάθε στυλ και προσωπικότητα.

φιόγκοι στα μαλλιά

Συνδυάζοντας τον φιόγκο με διάφορα στιλιστικά στοιχεία, όπως η επίπλεον πλέξη μέσα σε μια κοτσίδα ή η χρήση μιας κορδέλας που τελειώνει σε ένα εντυπωσιακό φιόγκο, δίνεται ένα wow αποτέλεσμα που ξεχωρίζει.

Μικροί ή μεγάλοι, μονόχρωμοι ή εμπριμέ, οι φιόγκοι είναι η ιδανική προσθήκη για να αναδείξετε το στυλ σας αυτά τα Χριστούγεννα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Latte makeup: Η τάση ομορφιάς των social media

Her News

Kim Kardashian: Tόλμησε την πιο hot τάση στα καρέ μαλλιά!

HerNewskl

Μπάγια Αντωνοπούλου: Υιοθέτησε την απόλυτη τάση στο μανικιούρ για το 2024

HerNewskl