HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Ξανά ερωτευμένη; Δείτε ποιος είναι ο σύντροφός της

Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στον κόσμο έκανε επίσημο τον χωρισμό τους.

Η Shakira και ο Gerard Pique εξέπληξαν τους πάντες με τον χωρισμό τους, ο οποίος τυλίχθηκε σε διαμάχες λόγω τρίτων και του τραγουδιού του Bizarrap session που έκανε τόσο πολύ τον γύρο του κόσμου.

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της Kings League αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Clara Chia. Η Shakira δεν έκανε ποτέ κάποια κίνηση ερωτικά αλλά φαίνεται πως πλέον υπάρχει υποψήφιος.

Σύμφωνα με το «Socialite», η Shakira θα μπορούσε να ολοκληρώσει αυτή τη χρονιά τόσο πολλών αλλαγών και μετάβασης, όπως είπε, με έναν νέο σύντροφο στη ζωή της.

Είναι ο Rafael Arcaute , ένας Αργεντινός παραγωγός που σε ηλικία 44 ετών έχει συνολικά 18 βραβεία Latin Grammy στο όνομά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Shakira είναι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη νέα γνωριμία.Shakira and a totally unexpected love: Who is Rafael Arcaute? | Marca

Ήταν ο δημοσιογράφος Javier Ceriani που διηγήθηκε την τελευταία ιστορία αγάπης της τραγουδίστριας και, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Arcaute είναι «ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, ποιητής και συνθέτης. Τελείως διαφορετικός από τον Pique και εντελώς διαφορετικός από τον Antonio de la Rua».

Είναι πολύ γνωστός, ειδικά στη Λατινική Αμερική, επειδή έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Camilo.

Rafael Arcaute: Η κατάκτηση μέσα από το χιούμορ

Παρόλο που ο δημοσιογράφος διαβεβαίωσε ότι αυτές οι πληροφορίες είναι ήδη στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής, μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι ο Arcaute κυνηγούσε ήδη τη Shakira από όταν ήταν με τον Pique , αλλά ότι σεβόταν τη σχέση με τον Καταλανό πρώην ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τώρα έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και «τον αφήνει στον κόσμο της. Τρώνε δείπνο, μοιράζονται και πάντα το σταματάει, αλλά εκείνος συνεχίζει να προχωράει και εκείνη ήδη δέχεται να κάνει ένα βήμα παραπέρα με αυτόν τον Αργεντινό», λέει ο δημοσιογράφος.Así es Rafael Arcaute, el hombre al que relacionan con Shakira

Σύμφωνα με τον Ceriani , αυτό που πείθει περισσότερο την Shakira είναι ο τρόπος ζωής του: “Την κατακτά με χιούμορ, την κατακτά με λεπτομέρειες, με γλυκύτητα. Είναι πολύ ήσυχος τύπος. Έχει πολύ χαμηλό προφίλ.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο χήρος της Tina Turner, Erwin Bach για πρώτη φορά στο σπίτι της μετά τον θάνατο της

HerNews ka

Σάρα Ταβάρες: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών η σταρ της Eurovision

HerNews ka

Chrissy Teigen: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl