HerNews.gr
Διεθνή

Threads: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα εφαρμογή που «σαρώνει»

Κατευθυνθείτε στο App Store της Apple ή στο Google Play γιατί υπάρχει μια νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στην αγορά.

Στις 5 Ιουλίου, η Meta – η μητρική εταιρεία του Instagram, του Facebook και του WhatsApp – κυκλοφόρησε το Threads , μια νέα εφαρμογή που βασίζεται σε συνομιλίες σχεδόν πανομοιότυπη με τη μορφή του Χ (πρώην Twitter).

Με την υποστήριξη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Meta Mark Zuckerberg, το Threads αποκαλύφθηκε μετά από μήνες εικασιών και μυστικότητας με φήμες να άρχισαν να κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2023.

Η αυτόνομη πλατφόρμα έχει χαρακτηριστεί ο «δολοφόνος του Twitter» από τους τεχνικούς, με πολλούς να προβλέπουν ότι θα αντικαταστήσει τον Elon Musk- που ανήκει πλήρως στην εφαρμογή.

Threads: ¿qué es y cómo funciona la nueva app de Meta?

«Πιστεύουμε ότι υπάρχει μια ευκαιρία για έναν ξεχωριστό χώρο όπου οι δημιουργοί και τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να μοιράζονται έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους», δήλωσε εκπρόσωπος της Meta σε δήλωση την εποχή που η κωδικοποίηση βρισκόταν σε εξέλιξη στην τότε άτιτλη πλατφόρμα.

Η κυκλοφορία του Threads όχι μόνο ενισχύει τον ανταγωνισμό στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά συνεχίζει τη συνεχιζόμενη αντιπαλότητα μεταξύ Zuckerberg και Musk. Για σχεδόν επτά χρόνια, οι δύο μεγιστάνες της τεχνολογίας διαφωνούν για θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη και οι πύραυλοι και πιο πρόσφατα, έχουν απειλήσει να μεταφέρουν τον “πολλών εκατομμυρίων” καυγά τους στο κλουβί.

Από τότε που ο Musk απέκτησε το Twitter για 44 δισεκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο του 2022, η εφαρμογή έχει δει αρκετές μη δημοφιλείς αλλαγές που έχουν αναστατώσει τους χρήστες της ως αποτέλεσμα. Εκτός από το να πειράξει τον αλγόριθμό του, έχει αναθεωρήσει το πρόγραμμα επαλήθευσης και έχει θέσει όριο στην ανάγνωση tweets σε μια προσπάθεια να μετατρέψει το Twitter σε μια εφαρμογή που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία.

Threads: Απειλή για το Twitter- Ξεπέρασε τους 30 εκατ. χρήστες | LiFO

Νεότερα Άρθρα

Ρομπέρτο Μπενίνι: Αφιέρωσε το «Χρυσό Λέοντα» στην γυναίκα του με την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση

Her News b

Όσκαρ 2024: «Δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie» δήλωσε ο Ryan Gosling

HerNews ka

Rihanna: Αποκαλύπτει ότι ο 9 μηνών γιός της έχει αδυναμία στον μπαμπά του- «Εγώ δεν σε γέννησα;»

HerNews ka