HerNews.gr
Διεθνή

Όσκαρ 2024: «Δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie» δήλωσε ο Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling εξέφρασε την υποστήριξή του στη Margot Robbie και τη σκηνοθέτιδα Greta Gerwig μετά το “σνομπάρισμπα” τους στις κατηγορίες Όσκαρ Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας και Σκηνοθεσίας για την«Barbie».

Ο ηθοποιός κατακεραύνωσε την Ακαδημία, ενώ η Margot Robbie και η Gerwig δεν έχουν μιλήσει δημόσια ακόμη για το γεγονός ότι δε συμπεριλήφθηκαν τα ονόματά τους.

Παρά τις επιμέρους παραλείψεις, η «Barbie» λαμβάνει οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας, με την Margot Robbie να είναι υποψήφια για την Καλύτερη Ταινία ως παραγωγός.

Η αντίδραση του Ryan Gosling

«Είναι μεγάλη μου τιμή που προτάθηκα από τους συναδέλφους μου δίπλα σε τόσο αξιόλογους καλλιτέχνες σε μια χρονιά με τόσες πολλές σπουδαίες ταινίες», είπε ο Ryan Gosling.

«Και ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά νιώθω επίσης απίστευτη τιμή και υπερηφάνεια που απεικόνισα μια πλαστική κούκλα που ονομάζεται Ken.

Αλλά δεν υπάρχει Ken χωρίς Barbie και δεν υπάρχει ταινία Barbie χωρίς την Greta Gerwig και τη Margot Robbie, τους δύο ανθρώπους που είναι πιο υπεύθυνοι για αυτήν την ταινία που δημιούργησε ιστορία με παγκόσμια φήμη.

Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για κανέναν στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το γούστο και την ιδιοφυΐα του. Το να πω ότι είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες τους θα ήταν υποτιμητικό».

Η Gerwig κέρδισε επίσης μια υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας, γράφοντας ιστορία ως η τρίτη γυναίκα σκηνοθέτης που προτάθηκε στην κατηγορία.

Η ταινία έχει επιπλέον υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων δύο στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού για το “What Was I Made For?” της Billie Eilish και το “I’m Just Ken” του Gosling . Η America Ferrera , η οποία έκανε έναν αξιοσημείωτο μονόλογο στην ταινία, είναι υποψήφια για το β’ γυναικείο ρόλο.

Η Barbie ήταν η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2023, κερδίζοντας 1,44 δισ. δολάρια  παγκοσμίως.

Αυτό μπορεί να μοιάζει με déjà vu για την Gerwig, η οποία δέχθηκε το ίδιο σνομπάρισμα για την υποψήφια σκηνοθεσία καλύτερης ταινίας “Little Women” το 2020. Παρά το γεγονός ότι η ταινία ήταν υποψήφια για καλύτερη ταινία, καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, καλύτερη ηθοποιό, β’ γυναικείο ρόλο, καλύτερη πρωτότυπη μουσική και την καλύτερη ενδυματολογία.

Ραίαν Γκόσλινγκ: Η αντίδρασή του στη νίκη της Barbie στα βραβεία Critics Choice έγινε που viral

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Naomi Biden: Όλες οι λεπτομέρειες για τον παραμυθένιο γάμο στον Λευκό Οίκο

HerNewskl

Ο παραγωγός της Γουίτνεϊ Χιούστον αποκαλύπτει: «Προσπάθησε να κόψει τα ναρκωτικά πριν πεθάνει»

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Το λάδι για τη στέψη του καθαγιάστηκε στους Άγιους Τόπους

HerNews ka