HerNews.gr
Beauty

Οι καλύτερες στιγμές ομορφιάς διασημοτήτων του 2023

Το τέλος του χρόνου είναι πάντα μια περίοδος προβληματισμού και, φυσικά, βρεθήκαμε να σκεφτόμαστε τις καλύτερες στιγμές ομορφιάς διασημοτήτων της χρονιάς. Το 2023, οι διάσημοι έφεραν το A-game τους σε κόκκινα χαλιά, παραστάσεις βραβείων και πρεμιέρες, δίνοντάς μας πολλά να θυμόμαστε. 

Υπήρχαν άφθονες αλλαγές μαλλιών και μανικιούρ που δεν σταματούσαν να παρουσιάζουν στις επιδείξεις και, φυσικά, όλα τα εμπνευσμένα από το φαγητό μακιγιάζ που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Παράδειγμα: Η Beyoncé έγινε ξανθιά, η Hailey Bieber εκτόξευσε στα ύψη το strawberry makeup και έγινε viral και η Julia Fox μαγείρεψε πιο περιπετειώδεις στιγμές μακιγιάζ από ό, τι μπορούμε να μετρήσουμε.

Ευτυχώς, συγκεντρώσαμε όλα τα inspo σε ένα μέρος. Παρακάτω, χωρίς ιδιαίτερη σειρά, οι 22 καλύτερες στιγμές για τα μαλλιά και το μακιγιάζ διασημοτήτων του 2023.

1. Selena Gomez

Η Selena Gomez με ξανθές ανταύγειες και χρωμιωμένη σκιά ματιώνΟι μεταμορφώσεις στα μαλλιά δεν θα σταματήσουν ποτέ να μας εντυπωσιάσουν, ειδικά όταν το νέο look είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Περιττό να πούμε ότι η αλλαγή της Selena Gomez από τα κλασικά jet-black μαλλιά της στις φωτεινές χρυσές ανταύγειες μας έκοψε την ανάσα.

2. Beyoncé

Η Beyonce με ασημί ξανθά μαλλιά και ασημί φόρεμα αλυσίδαςΓια να γιορτάσει την πρεμιέρα της ταινίας της  Renaissance: A Film By Beyoncé,  η Queen B ανέβασε το χρωματικό συνδυασμό χρωμάτων του άλμπουμ της στο επόμενο επίπεδο—παραλείποντας τις  ξανθές ανταύγειες  της προς την πιο παγωμένη ασημί ξανθή απόχρωση.

4. Jenna Ortega

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenna Ortega (@jennaortega)

Άλλος ένας παρευρισκόμενος στο Met Gala που μας έκοψε την ανάσα; Jenna Ortega. Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Wednesday Addams, το soft goth style έγινε εμβληματικό για τις εμφανίσεις της σταρ στο κόκκινο χαλί. 

5. Julia Fox

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Fox (@juliafox)

Κανένα look δεν αποπνέει αυτή τη φιλοσοφία περισσότερο από το μακιγιάζ του Black Swan που φόρεσε στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου η Julia Fox φέτος. 

6. Rihanna

Η Rihanna με ξανθά μαλλιά και ποδηλατική στολή

Το 2023 είχε να κάνει με την αλλαγή μαλλιών. Όταν η Rihanna παρακολούθησε το Grand Prix της F1 στο Λας Βέγκας, συνδύασε την εμφάνισή της με θέμα το ποδηλατικό look με ολοκαίνουργια ξανθά μαλλιά.

7. Hailey Bieber

Η Hailey Bieber με μακιγιάζ φράουλαΔεν θα ήταν μια συλλογή “καλύτερων στιγμών ομορφιάς” χωρίς ένα από τα πολλά  looks μακιγιάζ της Hailey Bieber εμπνευσμένα από τρόφιμα. Ωστόσο, από όλες τις εμφανίσεις της με glazed donut , latte και sugar plum looks, αυτό που αναδημιουργήθηκε περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ήταν το strawberry makeup.

8. Pamela Anderson

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τη μεγαλύτερη στιγμή του (χωρίς) μακιγιάζ της χρονιάς; Το 2023 είδε την αναγέννηση της Pamela Anderson να συνεχίζεται και αυτή τη φορά είχε μια αποστολή—να πει την ιστορία της χωρίς συγγνώμη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Κοντοβά: H θεαματική αλλαγή που έκανε στο hairstyle που θύμισε τη Hailey Bieber

HerNewskl

Ashley Graham: Αυτό είναι το πιο low maintenance καλοκαιρινό μανικιούρ

HerNewskl

Κρέμες ματιών: Συστατικά που πρέπει να αποφεύγονται

Her News