HerNews.gr
Beauty

Naked nails: H τάση που υπόσχεται κομψότητα χωρίς ίχνος μανικιούρ!

Naked nails
Φέτος, μία νέα τάση έρχεται στο προσκήνιο και προτείνει naked nails  από χρώμα, φυσικά, κομψά και με μια απαλή λάμψη ή με ένα μικροσκοπικό twist που κάνει τη διαφορά.
Naked nails

Οι ειδικοί αποκαλούν αυτό το trend “naked nails” και τόσο τα it girls όσο και οι διάσημες ή super models το έχουν ήδη υιοθετήσει. Η πρώτη που το επέλεξε με ενθουσιασμό ήταν η Hailey Bieber, που για λίγο αποχώριστηκε το αγαπημένο της glazed donut για να υιοθετήσει αυτήν την νέα τάση.

Naked nailsΗ Emma Roberts ακολούθησε τη νέα τάση των naked nails και τώρα είναι η σειρά σου να την υιοθετήσεις! Εάν έχεις κοντά νύχια, τότε είναι ακόμη καλύτερο, καθώς αυτό το στυλ είναι ιδανικό για να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των νυχιών σου.

Σημειώνεται, όμως, ότι αν αποφασίσεις να επιλέξεις τo συγκεκριμένο μανικιούρ, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην κατάσταση της γύρω περιοχής των νυχιών σου, καθώς κάθε μικρή ατέλεια θα φαίνεται. Για αυτό το λόγο, συνιστάται να κλείσεις ένα ραντεβού με την μανικιουρίστ σου και να της ζητήσεις μια έξτρα περιποίηση.

Patent nails: Το χειμερινό nail trend που είναι matchy matchy με τα outfit σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Wolf Cut: Το νέο κούρεμα της σεζόν είναι εδώ και θα το λατρέψετε!

HerNewskl

Αρώματα αφρόλουτρου που συνδυάζουν περιποίηση & απόλαυση

HerNews ka

Cherry mocha μανικιούρ: Το ιδανικό μανικιούρ για σταρένες επιδερμίδες

HerNewskl