HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Αλεξάνδρα Νίκα – Βίντεο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την Μαρινέλλα και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ήταν μόλις πριν μερικούς μήνες, όταν γνωστοποιήθηκε η σχέση του Κωνσταντίου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα, με τον τραγουδιστή να κρατά χαμηλό προφίλ στα social media του και να αποφεύγει να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Αλεξάνδρα Νίκα: Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λος Άντζελες

Το πρωί της Πέμπτης 4/1, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» προέβαλλε το απόσπασμα του ζευγαριού στο νυχτερινό κέντρο αποκαλύπτοντας μάλιστα και μερικές λεπτομέρειες.

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει, ενώ δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Με την Μαίρη Αυγερινοπούλου να προσθέτει: «Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνος Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«J2US»: Επιστρέφει στον ALPHA – Πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 20.00

Her News

Παύλος Χαϊκάλης: «Με ό,τι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει»

HerNews ka

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν ξέρω αν χάνω ή αν κερδίζω από τον έρωτα»

HerNews ka