HerNews.gr
Beauty

Serum-mascara: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εφαρμογή της

Mascara Cocktailing

Η serum-mascara αποτελεί πράγματι μία ενδιαφέρουσα σύνθεση. Πιο συγκεκριμένα προσφέρει οφέλη τόσο για τη φροντίδα όσο και για την ενίσχυση των βλεφαρίδων.

Επίσης, η σύνθεσή της συνήθως περιλαμβάνει συστατικά που θρέφουν και προστατεύουν τις βλεφαρίδες. Ταυτόχρονα προετοιμάζουν τις βλεφαρίδες για την εφαρμογή της mascara. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις τα οφέλη μιας φροντίδας για τις βλεφαρίδες. Παράλληλα, δίνεις ένα φυσικό αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή της mascara.

Serum-mascara: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την εφαρμογή της

Αυτή η διπλή λειτουργία προσφέρει περιποίηση και ενίσχυση, κάνοντας τις βλεφαρίδες πιο ανθεκτικές και πυκνές.

Κατά τη χρήση μιας mascara-serum, μπορείς να την εφαρμόσεις στις βλεφαρίδες σου με διάφορους τρόπους:

  1. Απλή Εφαρμογή: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη της, απλώνοντάς την σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων από τις ρίζες έως τις άκρες.
  2. Ως Primer: Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως primer πριν από την κανονική mascara. Αυτό θα προετοιμάσει τις βλεφαρίδες σου και θα ενισχύσει το χρώμα τους.
  3. Μάσκα Ύπνου: Κάποιες mascara-serums μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μάσκες ύπνου για θρέψη και αναζωογόνηση των βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Για να ενισχύσεις τη δράση των δραστικών συστατικών, δώσε έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων κατά την εφαρμογή. Mην ξεχάσεις να την εφαρμόσεις και στις κάτω βλεφαρίδες για ολοκληρωμένη φροντίδα.

Anti-mascara movement

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nail me Up: Τα 5 πιο stylish χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το τέλειο beach look για τις διακοπές της

HerNewskl

Άννα Πρέλεβιτς: Αυτό το άρωμα φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

HerNewskl