HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρία Κορινθίου: «Κάποια μέρα ίσως αποκαλύψω τι πραγματικά συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα – Καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα και για το άδοξο τέλος της συμμετοχής της στο Πρωινό.

«Η χρονιά με βρήκε ήρεμα και συλλογικά. Πολλές από τις δηλώσεις του Λιάγκα δεν τις είχα δει γιατί πήρα απόφαση να αποστασιοποιηθώ. Ό,τι συνέβη μου έπεσε βαρύ. Και αυτό που συνέβη και ψυχικά. Τώρα που είδα τα πλάνα, μπορώ να πω ότι είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό για πολλούς λόγους. Μου προκαλεί μια θλίψη και για ανούσια πράγματα, που για μένα δεν ήταν ανούσια, γιατί όταν πρέπει να κρατήσεις το ανάστημα και την αξιοπρέπεια σου.

Δεν δέχομαι να λένε ότι η τηλεόραση είναι δύσκολη. Είμαι πάνω από 20 χρόνια στην τηλεόραση και έχουν δει πολλά τα μάτια μου και έχω ζήσει και πράγματα. Είμαι σε θέση πια που δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι καταστάσεις. Δεν είναι ωραίες οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, λέγοντας «το ελάφι» και «το ελάφι», σε όποιον και αν αναφέρεται, είναι υποτιμητικό.

Με τον ΑΝΤ1 δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Όταν ήρθε η μέρα που έχασα την υπομονή μου, “έκοψα” το χέρι που με “τσιμπούσε καθημερινά”. Γνωρίζει το κανάλι τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Έγιναν στη συνέχεια συζητήσεις με δικηγόρους γιατί ήταν και τα συμβόλαια. Δεκαπέντε μέρες πριν τελειώσουμε έφυγα είπα πως δεν μπορώ. Αισθάνθηκα απελευθέρωση. Γενικά είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος. Πηγαίνω ξεκάθαρα και λέω «σταματήστε αυτό που γίνεται». Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν η άρνηση ότι συμβαίνει κάτι. Έκανα υπομονή μέχρι που εξαντλήθηκε.

Καταπατήθηκε η αξιοπρέπειά μου και η οντότητά μου σαν παρουσία και σαν γυναικεία παρουσία και ως επαγγελματίας σε αυτόν τον χώρο. Έφυγα σαν Μπουμπουλίνα από αυτή τη συνεργασία. Δεν έκανα δηλώσεις για να κατηγορήσω το κανάλι ή κάτι. Κάποια στιγμή θα πω τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα αν συνεχίσουν αυτά τα “τσιμπήματα”», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου, βαθιά επηρεασμένη από τα γεγονότα, αναφέρθηκε στην βοήθεια και τη στήριξη του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη και για την αγάπη της για τον χώρο του θεάματος.

«Είναι τόσο κρίμα…. Είναι τόσο ευλογημένος ο χώρος αλλά είναι τόσο σκληρός. Ο χώρος αυτός του θεάματος και της έκθεσης είναι ευλογημένος γιατί έχεις επικοινωνία με τον κόσμο. Μάζευα πολλά πράγματα. Έκανε υπομονή μαζί μου ο σύζυγός μου αλλά προς το τέλος έγινα αγρίμι. Είχα αρχίσει να χάνω αυτό που δεν διαπραγματεύομαι: το χαμόγελό μου. Αγαπώ τον χώρο του θεάματος, είναι τρόπος ζωής μου. Υπάρχουν στιγμές που σε κάποια πράγματα θες να παίρνεις ανάσα, να αποστασιοποιείσαι, να βλέπεις πιο καθαρά κάποια πράγματα», σημείωσε η ηθοποιός.

«Δεν φανταζόμουν πώς θα εξελιχθεί η σχέση μου με τον Γιάννη Αϊβάζη. Είναι πολύ βαθύ αυτό που μας ενώνει, έχουμε αγάπη, αγαπώ τον Γιάννη Αϊβάζη. Είναι παλικάρι, είναι αυθεντικός. Είναι βράχος. Ο Γιάννης έχει βρει τα κουμπιά μου, είναι τόσο κοφτός και λογικός. Είναι εκεί όταν χάνω την ισορροπία μου. Είναι παλικάρι στο να με στηρίζει ως γυναίκα, στις επιλογές μου και στα όνειρά μου. Είμαι επαγγελματίας στην δουλειά μου. Είναι ο μέντορας μου», συνέχισε.

Για την κόρη της: «Η κόρη μου μεγαλώνει είναι στην εφηβεία. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Έχει αρχίσει και γίνεται γυναίκα, είναι μία εκκολαπτόμενη γυναίκα. Επειδή είναι κορίτσι κατανοώ παραπάνω κάποια πράγματα.

Μέχρι πέρσι έλεγε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Φέτος είπε ότι θέλει να γίνει δικηγόρος. Της είπα να μην αγχώνεται, και είναι πολύ νωρίς να γνωρίζει τι θέλει. Όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, έχεις σθένος και υπομονή. Έτσι είναι η επιτυχία για μένα», κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θωμαή Απέργη: «Πάθαινα τέσσερις επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου, είχα απώλεια μνήμης»

Her News

Τζίνα Αλιμόνου: Μια σπάνια συνέντευξη για το διαζύγιο της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη & την συνεπιμέλεια

Her News b

Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος»

HerNews ka