HerNews.gr
Διεθνή

Ινδία: Γυναίκα ακροβάτης έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια ζωντανής παράστασης τσίρκου – Βίντεο

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της σε ζωντανή παράσταση κατά τη διάρκεια παράστασης τσίρκου μπροστά σε θεατές στην Ινδία. Ένας από τους παρευρισκόμενους κατέγραψε τα δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε έναν μικρό αριθμό θεατών σε μια σκηνή τσίρκου, ενώ ένας άνδρας κρατά ένα σχοινί κρεμασμένο στη μέση της σκηνής, στη μέση υπάρχει μια γυναίκα που παραμένει με ένα άλλο σκοινί δεμένο στο λαιμό της.

Ο άνδρας από κάτω κινεί το σκοινί κάνοντας στροφές έτσι ώστε η ακροβάτης να κάνει το ίδιο, αλλά με το σχοινί γύρω από το λαιμό της.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε πώς η γυναίκα περιστρέφεται δυνατά για να κάνει το κόλπο της όταν ξαφνικά φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει χωρίς επιτυχία. Το άτομο από κάτω παρατηρεί και τρέχει για να ζητήσει βοήθεια.

Το σώμα της γυναίκας χάνει δύναμη και φαίνεται κρεμασμένο και αδρανές στα ύψη. Αργότερα, την κατεβάζουν και εγκαταλείπουν αμέσως τη σκηνή ολοταχώς αναζητώντας βοήθεια.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να δείτε τη γυναίκα, η οποία φορά ένα σκούρο φόρεμα, να στρίβει σφιχτά το σχοινί με το ένα χέρι και στη συνέχεια να τεντώνει και τα δύο χέρια και τα πόδια που κρατούνται από το λαιμό του σχοινιού.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας ανάμεικτα σχόλια σχετικά.

 

Νεότερα Άρθρα

Χιου Χένφερ: Η σύζυγός του Κρίσταλ περιγράφει τον γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy – «Πήρε τόσο πολύ Βιάγκρα που κουφάθηκε»

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της – Το δαχτυλίδι των 2 εκατομμυρίων, το 3ημερο γλέντι και το ριάλιτι σοου

Her News b

Kanye West: Απειλούσε τους ανήλικους μαθητές του ότι θα τους ξυρίσει τα κεφάλια

HerNews ka