HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Μοιράζεται μια γεύση από τη ζωή στο σπίτι μετά τη γέννηση του γιού της Rocky

Kourtney Kardashian

Μπορεί να είναι μόλις 9 εβδομάδων, αλλά ο γιος της Kourtney Kardashian Barker, Rocky , αφήνει το στίγμα του στο σπίτι της! 

Την Πέμπτη, η Kourtney Kardashian πρoσέφερε στους 224 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μια γεύση για το πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της και του συζύγου του Travis Barker στα τέλη του περασμένου έτους.

Δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που δείχνει ένα τραπέζι μπροστά από ένα κυρτό παράθυρο, η Kardashian αποκάλυψε το κάθισμα του μικρού Rocky στο στην τραπεζαρία, καθώς η εικόνα περιελάμβανε το παιδικό καρεκλάκι του παιδιού. 

Η Kourtney Kardashian μοιράζεται μια γεύση από την οικογενειακή ζωή με την Baby Rocky

Η εικόνα έδειχνε επτά καθίσματα – καθώς και το οριζόντιο κάθισμα του Rocky, συγκεντρωμένα γύρω από μια κυκλική τραπεζαρία στο σπίτι της Kardashian Barker στην Καλιφόρνια. Ένα μεγάλο μπολ με φρούτα είχε τοποθετηθεί στο τραπέζι, αλλά δεν υπήρχαν ρυθμίσεις θέσης στο χαμηλών τόνων στιγμιότυπο.

Από την άφιξη του Rocky την 1η Νοεμβρίου, η Kardashian Barker και ο 48χρονος ντράμερ σύζυγός της Blink-182 , δεν έχουν μοιραστεί πολλά για τον νεογέννητο γιό τους.

Αλλά στις 22 Δεκεμβρίου το ζευγάρι πρόσφερε στους θαυμαστές τους την πρώτη εικόνα του μωρού σε ένα τρυφερό καρουζέλ στο Instagram. 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κιμούλης: Τετ α τετ συνάντηση με την Ζέτα Δούκα

Her News b

Snik: “Δεν έχω χωρίσει, κορίτσια!”

Her News b

Τρύφωνας Σαμαράς: “Με τον Ηλία Ψινάκη μακριά…Δεν είχαμε και τις καλύτερες σχέσεις”

Her News b