HerNews.gr
DECORNEWS

4 απλοί τρόποι για να φέρετε «ατμόσφαιρα ξενοδοχείου» στο σπίτι σας

Όλοι θα θέλαμε να μπορούσαμε να κατοικήσουμε σε ένα ξενοδοχείο για μέρες,  διασκεδάζοντας με χνουδωτές ρόμπες, κρεβάτια σαν σύννεφα και την απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας. 

Η καλλιέργεια μιας ατμόσφαιρας που μοιάζει με ξενοδοχείο ξεκινά με ενέργεια. Το σπίτι σας θα πρέπει να προσφέρει έναν εξίσου συνδυασμό ηρεμιστικών και δυναμωτικών στοιχείων – ένα καταφύγιο μακριά από τη φασαρία της καθημερινής ζωής. Ξεκινήστε με απλά πράγματα, όπως η αποσυμφόρηση.

Τα ξενοδοχεία φημίζονται για τους καθαρούς, εξαιρετικά πολυτελείς εσωτερικούς τους χώρους. Εξαλείφοντας περιττά αντικείμενα, μπορείτε επιτέλους να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε. Η καθαριότητα και η απλότητα των ξενοδοχείων σου επιτρέπουν να επαναφορτιστείς.

Παρακάτω, όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τον χώρο σας να αισθάνεται σαν ξενοδοχείο, χωρίς υπηρεσία δωματίου.

1. Φωτισμός

Ημιφωτισμένη λάμπα για την ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου.

Φωτισμός, φωτισμός, φωτισμός — και πείτε το πιο δυνατά για τους ανθρώπους από πίσω! Κάθε ειδικός τονίζει τη σημασία του φωτισμού. Ο ρυθμιζόμενος φωτισμός οροφής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε μια απολαυστική ατμόσφαιρα που μοιάζει με σπα. 

2. Μυρωδιά

 

Το άρωμα μπορεί να φαίνεται σχετικά ασήμαντο για ένα χώρο – ένα πρόσθετο, μια εκ των υστέρων σκέψη. Αποδεικνύεται ότι αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι σχεδιαστές συμφωνούν ομόφωνα ότι το άρωμα του σπιτιού είναι το κύριο γεγονός. Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “πολυτέλεια” όπως ένα χαρακτηριστικό άρωμα σε ένα σπίτι. Κάθε όμορφο ξενοδοχείο έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα και ένα σπίτι δεν πρέπει να είναι διαφορετικό. Οι μυρωδιές ανεβάζουν τον χώρο, απομακρύνοντάς σας από τις πολυάσχολες καθημερινές ρουτίνες. Όπως και με το εσωτερικό που μοιάζει με ξενοδοχείο γενικότερα, αυτές οι αναβαθμίσεις αρωμάτων μπορεί να είναι αρκετά απλές.

3. Κλινοσκεπάσματα

Κάθε επισκέπτης ξενοδοχείου γνωρίζει ότι το κρεβάτι μπορεί να ολοκληρώσει ή να χαλάσει μια διαμονή. Το ίδιο ισχύει και για το δικό σας σπίτι. Μετατρέψτε το κρεβάτι σας σε ένα κατάλληλο για έναν βασιλιά, προσθέτοντας μια βελούδινη μαξιλαροθήκη στο στρώμα σας. Ενώ οι υφές και τα υφάσματα είναι σημαντικά οπτικά, τα καλύτερα σετ κλινοσκεπασμάτων ξεκινούν με τα βασικά: σεντόνια! Εάν τείνετε να ζεστένεστε στη μέση της νύχτας, επιλέξτε σεντόνια περκάλι.

4. Λεπτομέρειες luxe

 

Αν και η απλότητα είναι το κλειδί, ακόμη και τα πιο μίνιμαλ ξενοδοχεία έχουν προσωπικότητα. Οι άνθρωποι συχνά διστάζουν να προσθέσουν πολύ ντεκόρ, αλλά τα καλλιτεχνικά στοιχεία είναι ζωτικής σημασίας για τη διαμόρφωση ενός εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος. Το να κρεμάσετε κομψά έργα τέχνης ή διακοσμητικούς καθρέφτες μπορεί πραγματικά να προσθέσει αυτή την προσωπική πινελιά και να αναδείξει ολόκληρη την εμφάνιση και αίσθηση του χώρου.

Πέρα από την τέχνη, αυτό που πραγματικά μιμείται αυτή την αίσθηση του ξενοδοχείου είναι οι ανέσεις. Εμφανίστε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ ξενοδοχείου, όπως παντόφλες, τακτοποιημένες, έτοιμες για χρήση, σαν να έχει μόλις φύγει η υπηρεσία καμαριέρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσεις στα χαλιά για το 2024: Στυλ, χρώματα & σχέδια που θα μεταμορφώσουν τα δάπεδά σας

HerNews ka

Απρίλιος: Ανανέωση εξωτερικών χώρων

Her News b

Φυτά εσωτερικού χώρου: Έτσι θα ομορφύνεις το σπίτι σου

Her News