HerNews.gr
Beauty

Shay Mitchell: Τόλμησε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θυμίζει.. Kris Jenner

 Στις 2 Ιανουαρίου, η Shay Mitchell δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τα «νέα μαλλιά της για το νέο έτος», που δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη αλλαγή μαλλιών που έχει κάνει ποτέ, αλλά και το διαδίκτυο τη συγκρίνει με την Kris Jenner.

Η αλλαγή μαλλιών είναι το πιο κοντό look  της Shay Mitchell μέχρι σήμερα—ένα κομψό pixie κούρεμα. Μαύρα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, τα μαλλιά δεν έφταναν πέρα ​​από τα αυτιά της ή τον λαιμό.

Τα πλαϊνά και οι άκρες των μαλλιών της ήταν εξαιρετικά κοντά και μακραίνουν όλο και λίγο προς την κορυφή. Τα μπροστινά κομμάτια των μαλλιών της ακουμπούσαν στο πρόσωπό της και έδιναν πολύ δράμα —ειδικά όταν ήταν κάτω από τα γυαλιά ηλίου της. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Mitchell (@shaymitchell)

Ενώ το νέο look της την κάνει να μοιάζει με την Kris Jenner, τα μαλλιά της Shay Mitchell έχουν επίσης μια έντονη ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’90 που θύμιζε τη Halle Berry ή τη Winona Ryder στο Reality Bites.

 Τα νέα μαλλιά ταίριαξαν τέλεια με το ντύσιμο με το οποίο τα συνδύασε.

Συνδύασε με ένα ζευγάρι ογκώδη, ορθογώνια μαύρα γυαλιά ηλίου, αλλά πρόσθεσε και μερικά κρεμαστά σκουλαρίκια από πέρλες για επιπλέον χλιδή.

Από πάνω φορούσε ένα cropped διπλό μαύρο μπλέιζερ χωρίς τίποτα από κάτω. Συνδύασε το μπλέιζερ με φαρδύ χαμηλόμεσο μπλε τζιν και έξω από το τζιν ήταν ένα σούπερ ψηλόμεσο μαύρο εσώρουχο. Στη συνέχεια, μερικά απλά ασημένια δαχτυλίδια και μυτερές μαύρες γόβες ολοκλήρωσαν το outfit.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Yιοθέτησε το πιο minimal μακιγιάζ χειλιών

HerNewskl

Η Zendaya έκανε την απόλυτη εμφάνιση με ένα κλασικό και chic look

HerNewskl

Ξηροδερμία: Πως την αντιμετωπίζω

Her News b